Škoda Octavia 2013/2017 A7FL
Re: Škoda Octavia 2013
Pa da. Specijalna edicija RS, vremenski ograničena. Novi štos.
Tapatalk
Tapatalk
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Cela instrument tabla izgleda odlično kao i sedišta, ali mi ne ostavljaju utisak dobrog držanja tela.
Za sedišta sam na dosta mesta pročitao da su preširoka, ali svakako to zavisi od konstitucije
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Meni deluje kao da ne drže, ali vidim ih prvi put u životu i to na ovoj slici, tako da...
S obzirom da auto nije za trke verovatno su ok. Nadam se da ćemo biti u prilici da vidimo...
Tapatalk
Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
The Skoda Octavia RS’s lowered, sportier suspension is still masterful over country roads, tautly controlled yet never harsh and allowing a degree of suppleness for back-soothing progress. The standard fabric sports seats are also exceptionally comfortable.
However, through tighter, bumpier sections, the TSI is ultimately more composed than the TDI despite Skoda saying there are no fundamental differences between the petrol and diesel suspensions.
Već sam napisao da je obična RS TSI udobnija na 18" nego naša Elegance TDI na 16". Oseti se tvrdoća auta, ali bliže je Alfi ili Audiju po načinu kako guta veće neravnine nego našoj Škodi.
Sedišta su super udobna, ali materijal mi uopšte nije legao. Usijala su mi se leđa. Polukožna su bila sedišta na RS-u, a tkanina na kojoj se sedi mi se nije dopala uopšte. Koža je sa strane.
Sedišta su super udobna, ali materijal mi uopšte nije legao. Usijala su mi se leđa. Polukožna su bila sedišta na RS-u, a tkanina na kojoj se sedi mi se nije dopala uopšte. Koža je sa strane.
Jel ima kožna sa ventilacijom?
Ili odmah nakon kupovine kod sove da stavi alfateks
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Ili odmah nakon kupovine kod sove da stavi alfateks

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Čisto kožna će biti okej. Nema u ponudi alcantara, što je čudno jer je za Elegance bila u doplati.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Prizivaju te M Sport sedista 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nidzo z te za RS izjutra ako nisi u guzvi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Za RS će se uvek nađe vremena. 

Fuck, sad nema spavanja
Zovite, malo da bacim oko i ja.