Sport
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Re: Sport
5 važnih utakmica smo izgubili u nizu, baš bedak, čak je i tribina žestoko kiksnula juče.
Suma sumarum, jedan od najlošijih Derbija na JNA.
Suma sumarum, jedan od najlošijih Derbija na JNA.
Nije to razlog, nego vlast koja vec decenijama gaji huligane za svoje potrebe. Da se ovi sa snimka pohapse i posalju na drustveno koristan rad u rudnik jedno tri meseca dozvlai bi se pameti. Slazem se da je u Srbiji nenormalno da ides sam na utakmicu u dresu svog kluba, jer su kod nas moralne vrednosti poremecene, ono sto je normalno kod nas je provokacija. Voleo bi da neke od ovih "junaka" vidim u obracunu jedan na jedan, a ne kao besni psi predvodjeni vodjom copora. Samo da se razumemo, ovde nisu bitne navijacke boje, jer to rade sve navijacke grupe.Captain Slow napisao:Nije ovo samo kod nas, svugde je to tako, nedostatak rata, posla i para čini svoje.Vladapetr napisao:Slika i prilika sporta i navijačkog pokreta u Srbiji:
A drugo, lik je dobio šta je tražio, čuj u dresu ideš sam,
sve i da nije Derbi nego bi ga iskrivio, tražio je lik kavgu i to je to.
Cestitke
Trenutno Vojvodina igra najlepsi fudbal u Srbiji, brzo, agresivno sa dosta trcanja i sto se meni posebno svidja sa dosta suteva van 16 .

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Veoma bi me obradovali da i na kraju budu prvi, mada čisto sumnjam.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Gledao sam Rijeka- Dinamo 5:2 . Oni igraju za nase pojmove svemirski fudbal
. Dok sam gledao samo sam pomislio " Hvala ti Boze sto se sa njima nismo sreli u kvalifikacijama", bila bi to nevidjena bruka 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pomislih isto kad sam gledao Dinamo Kijev - Šahtjor prošle nedelje...Niti je Ukrajina mnogo bogatija zemlja od nas, zemlja je u poluraspadu, Šahtjor igra 300km od svog mesta i za naše timove su oba tima vasionski brodovi.Piros napisao:Gledao sam Rijeka- Dinamo 5:2 . Oni igraju za nase pojmove svemirski fudbal. Dok sam gledao samo sam pomislio " Hvala ti Boze sto se sa njima nismo sreli u kvalifikacijama", bila bi to nevidjena bruka
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31