Porodicni auto se uzima na osnovu potreba i sagledavaju se svi razumni parametri i prave kompromisi, pa je tu dizel motorizacija u velikoj prednosti.
Carrera je auto za merak i tu je razum iskljucen a kompromisa nema. Samo treba doci do stadijuma da se kupuje Carrera.
Gobline, zar ti nisi vozio već takav isti A8 4.0 tdi? I sad bi opet, samo 200 ccm više? Si blesav?
Kad već uzimaš nešto što se teško prodaje, uzmi onaj RS6 (ili je bio S6?) od onog lika što štedi na paknovima. Ionako ti je jedan RS6 potpun auto u svakom smislu. A da, nije dizel. Izvini. Sačekaj par godina da naprave RS6d
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
I sam kažeš da tražiš mlađi auto sa manjom km, sačekaj pa će sigurno naleteti prava stvar. Još je a4 u top stanju a verovatno ga nisi ni vozio preko leta, uživaj još malo u njemu
Jesi li razmišljao o nekom džipu kao sledećem automobilu?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ma nisam uopste pod presijom da moram hitno da kupujem auto.
Ali jeste vec vreme (iako ce A4 svakako ostati) pa bi voleo da mi naleti nesto.
Pisem "naleti" posto sam trenutno u takvoj poslovnoj fazi da mi se nude razne stvari u kompenzaciji i dosta auta... pa se nadam da ce tako naleteti i neki auto koji mi odgovara, a to mi je daleko najbezbolniji nacin da ga uzmem. Plus varijante kao sto je ispala ova ponuda za A8 gde je cena auta daleko ispod onoga sto sam planirao da potrosim a opet uskacem u vrhunski auto.