Škoda Octavia RS
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Škoda Octavia RS
A Megane 205 GT? 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nidzo zajebi RS, si probao Talismana?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

@sv: mora limuzina C ili D. Da uzimam treći auto za zabavu ne bi bilo ništa novo, nego neko matoro v6 ludilo.
@DW:
jesi li se vratio sodmora da radimo nešto po ovom pitanju?
@DW:

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisam jos 
Uslikah juce ova elektricna govanca, mozda ti oni budu interesantni

Uslikah juce ova elektricna govanca, mozda ti oni budu interesantni

Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel i teča imao Megana?Velja napisao:Škoda RS i treba da bude sliper, ko želi da se eksponira eno mu Megan RS

Samo VW bi Velja, a ostalo strelja!

Širim haos!

R32nidza napisao:Da uzimam treći auto za zabavu ne bi bilo ništa novo, nego neko matoro v6 ludilo.
Ko još kupuje VAG, a da nije iz nužde?

edit: interesantno, pre 2 godine je nastala ova tema, moj post prvi, bez ikakve namere da ikad kupim RS - iako mi se auto i tad nesumnjivo sviđao.

edit: interesantno, pre 2 godine je nastala ova tema, moj post prvi, bez ikakve namere da ikad kupim RS - iako mi se auto i tad nesumnjivo sviđao.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kad izmene pravila registracije najzad će ta kola dobiti na vrednosti, samo što će onda svi ti koji čame na oglasima brzo biti prodati ili će im skočiti cena.Da uzimam treći auto za zabavu ne bi bilo ništa novo, nego neko matoro v6 ludilo.
Samo da se ne useru u život svima koji kupuju nova vozila.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije nemoguce - sta pametno ocekivati od imbecila?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nece biti pojeftinjenje registracije 2017,nego punjenje budzeta 2017.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Znam čoveka koji je pre godinu i nešto rešio da ,,investira'' u Mečku od valjda nekih ~2700 ccm, verujući da će vrlo brzo smanjiti porez i da će potražnja/cena kola sa velikim motorema porasti. Evo, već dva puta ga odraše prilikom registrovanja...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Investirali su ljudi i u Legend 3.5 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sve je krenulo kao off u temi o mom Suzukiju, ja "kupovao" RS-a i tako to... Onda sam isekao sve sto je moglo i stavio u novu temu, na sta mi je kolega mod rekao zasto nova samo za RS, kada vec ima tema Octavia 2013... I ostalo je na tome, postoje dve teme. E, sad, posto sam ja isplalio, moras ti uzeti RS-a kako bi mi Geza oprostio.nidza napisao:edit: interesantno, pre 2 godine je nastala ova tema, moj post prvi, bez ikakve namere da ikad kupim RS - iako mi se auto i tad nesumnjivo sviđao.

Mudar neki lik, treba videti neki posao organizovati sa njimVelja napisao:Znam čoveka koji je pre godinu i nešto rešio da ,,investira'' u Mečku od valjda nekih ~2700 ccm, verujući da će vrlo brzo smanjiti porez i da će potražnja/cena kola sa velikim motorema porasti. Evo, već dva puta ga odraše prilikom registrovanja...