Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Malopre bus ulazi u stanicu, polako, uz ivicnjak. Odjednom, devojka - trudnica, izlazi iz mase i, po samom ivicnjaku, lagano ide ka kraju stanice, tj ka vratima napred, kao da nicega nema ispred nje. U poslednjem trenutku, vozac cima bus u stranu i retrovizorom joj masi glavu, inace bi je raspalio po sred tintare, makar i tako malom brzinom. Sve to, uz zanemarivanje cinjenice da ima potrebu da ide po ivicnjaku, pored prometne saobracajnice.
Da se nesto (ne daj Boze) desilo, opet bi naje*ao "bahati vozac busa, koji je mahnito uleteo na trotoar i jurio da udari trudnu zenu"...
Da se nesto (ne daj Boze) desilo, opet bi naje*ao "bahati vozac busa, koji je mahnito uleteo na trotoar i jurio da udari trudnu zenu"...
Trudne žene... Ne treba ništa dodati 

Covek koji cuva stan komsijama usisava svako vece vec 7 dana od 23:30 do 0:30.Sta da radim ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
https://youtu.be/jp-hWbHyOEY
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Idi od ćoška do ćoška da proveriš gde se najmanje čuje pa tu stavi krevet. Ako primetiš negde vlagu na plafonu javi da vidimo šta će znalci da kažu na to. 

Posetite www.garaza.rs !
Evo sve trcim da se prilagodjavam njegovom nacinu raspremanja kuce,popricao sam normalno sa njime,nego generalno sta raditi u takvim situacijama ? Do sad sam imao manje vise normalne komsije , ovo sad gde zivim , zvucna izolacija skoro pa i ne postoji.
A vlagu imamo u garazi,ne daj Boze neko da ima Opel.
A vlagu imamo u garazi,ne daj Boze neko da ima Opel.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Dobro veče
Milose jesi ti predstavljao svoj auto u posebnoj temi? Prerovoh sinoc sve zivo u nadi da cu naci tvoj i ne nadjoh. Nadjoh astone, poresee, bmw m3 i ostalo sto nisam citao do sad al nigde golfa koji me bas zanima.
PS. Idi kod njega lepo ga zamoli da to ne radi vise jer i ne sme po pravilima kucnog saveta. Sta drugo?
ako si vec to uradio onda na bezobrazluk nije tesko jos vecim bezobrazlukom udariti
PS. Idi kod njega lepo ga zamoli da to ne radi vise jer i ne sme po pravilima kucnog saveta. Sta drugo?

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Za to moze da zove komunalce lagano, ako ne prestanu i nakon upozorenja.
Poslednja izmena od Delija u 21 Sep 2016, 11:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma to sam vec pokusao sa razgovorom sa covekom,nego generalno ovde uvek dobijes kreativne odgovore.
Meni kad su radili majstori ja sam uvek gledao da rade od 18 do 22,ako je popodne zbog kucnog reda bas.
Meni kad su radili majstori ja sam uvek gledao da rade od 18 do 22,ako je popodne zbog kucnog reda bas.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kupi mu besumni usisivac.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jok, samo dodje na sex sa Milosem pre spavanja i ode 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...