grujicd napisao:Zeza me glavni mikrofon na S5 Neo. Žale mi se da me teško čuju. Inače ima komada, jedan gore jedan dole za noise canceling. Uzeo sam Voice Recorder i kad sa njim snimam kod gornjeg mikrofona čuje se odlično, a kod donjeg veoma loše. A i to što hvata verovatno uhvati sa gornjeg, pošto kad tu rupicu zatvorim prstom smanji se još 5 puta nivo zvuka. Probao sam da očistim žicom ali nisam primetio napredak. Probao sam i reset, itd.
Neka ideja pre nego što ga odnesem u servis?
Ma na kompresor negde , ja sam više puta njim rešavao takve stvari , na različitim telefonima
Izgleda da je lažna uzbuna. Probao sam u razgovoru sa drugim telefonom i radi ok. Međutim druge aplikacije poput Voice recordera i par drugih izgleda uzimaju zvuk samo sa gornjeg mikrofona, onog koji inače u razgovoru prikuplja ambijentalni zvuk za noise cancelling!
Moguće je i da sam imao nešto i to iščačkao i izduvao, ali sam se iznenadio što ne mogu da koristim razne aplikacije da proverim da li radi taj glavni mikrofon.
Preskocite Windows 10 Build 14926, jer ne prepoznaje sim karticu posle apdejta. Morao sam da radim factory reset da bi proradio, ovo mi se desilo na 640 LTE
Danas sam cackao ip7+ u appleu i ono.. nikakav vau efekeat nisam doziveo. Doduse cackao sam silver. Posle sam presao na ip7 i nisam uocio neku razliku u odnosu na 6s. Radi podjednako brzo, izgleda skoro isto. Najveca razlika je sto vise nema home dugme.
Sve i svemu, ne bih menjao svoj fon za 7.
tako je. Na pocetku su pustili samo limitiranu seriju i sad ih nema jos mesec dana.
@dw naravno da nemas preteranu potrebu za promenom telfona bilo da imas 6 ili 6s sada. To je vise hir nego potreba. Ja imam 5s i ne pada mi na pamet jos pola godine da prelazim na bilo sta drugo sem na SE. A to home dugme moze da se eliminise i namesti da radi kao na sedmici na mom ajfonu starom 3 godine. Toliko je ta tehnologija revolucionarna