Nabijem ja na Q i nasu policiju i njihove sluzbenike i ovu drzavu
Vozim bajs sa ortakom, dolazimo na presacki u Spanskih boraca (Expo strana) i preko puta (2 smera po dve trake i ogromno ostrvo izmedju) na travi stoji pandurski 307 i njih dvojica (na inace jako problematicnom mestu

) stoje i hvataju one koji nisu upalili svetla ili nisu vezali pojas
Mi stajemo da predjemo na pesackom, pored nas dve devojke i neki matorac. Svih petoro stojimo na samoj ivici kolovoza, a panduri gledaju ka nama. U medjuvremenu prolazi 20 auta i NI JEDAN ne staje da nas pusti. Predjemo ne srednje ostrvo (znaci na njihovu stranu) i opet cekamo 20 auta da prodje da bi mi presli, posto niko ne staje, a oni nikoga ne zaustavljaju
Kada smo presli (kad sam bio siguran da mogu da zbrisem ako oni popizde) pocnem da ih prozivam sa sve "Milicijo moja" i kako ih nije sramota da ne zaustave nikoga a mi ne mozemo da predjemo, kako bi mene zaustavili da ne pustim pesaka a ovako samo stoje i bleje itd...
Jedan pandur se okrece prema meni i kaze "sta tebe briga sta radimo, mi smo policija, a ne ti" :trljamoci:
I tu ortak popizdi i napusi pandura, ne znam sta mu nije rekao, i za ukradene felne i za kazne i za to sto smrde kao svinje (a pandur u onoj plavoj kosulji sav znojav) itd... Onda je ovaj jedan krenuo prema nama, a mi onako hrabro nestali u stilu ptice trkacice xD
G O V E D A.