Kod mene je 14393.Radi dobro na 640xl.TheWickerMan napisao:Već par dana mi nudi update na taj build baš na 640 LTE ali nemam mesta pa sam odlagao. Dobro si mi rekao
EDIT : nije taj već na 14393 mi nudi da pređem. Jel' ti taj bio pre ?
Mobilne telekomunikacije
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Re: Mobilne telekomunikacije
Danas sam malo posudio od sefa 7 PLUS. Kamera je odlicna, bas sam uporedio voj Samsung S7 Edge i iPhone 7 Plus. Rekao bi da iPhone ima malo bolju kameru ali ovo sa 2x zoom je extra korisno. Inace nije bas tolika razlika u kvalitetu. Brzi je malo od S7, kvalitet su na istom nivou.
Jedino sto zamjeram S7 edge sto kad drzim jednom rukom uvjek nekako uspijem da pritisnem na ekran sa dlanom, ili sa dnom palca, kako vec da objasnim. A ne razumijem svu pricu oko baterije edga, meni je iPhone 6 duze trajao na jednom punjenju nego S7 Edge.
I nekako mi iOS pase bolje, uvjek sam ih duze imao nego android.
Jedino sto zamjeram S7 edge sto kad drzim jednom rukom uvjek nekako uspijem da pritisnem na ekran sa dlanom, ili sa dnom palca, kako vec da objasnim. A ne razumijem svu pricu oko baterije edga, meni je iPhone 6 duze trajao na jednom punjenju nego S7 Edge.
I nekako mi iOS pase bolje, uvjek sam ih duze imao nego android.
iP7+ nema tih problema pri koriscenju jednom rukom, on ne moze da se koristi jednom rukom 

Bolje to nego da moze "nekad"
I da, S7 Edge ima ekran boli glava.

I lepsi je.
Malo?DasAuto napisao:Brzi je malo od S7

iPhone 7 ih odvaljuje sve redom šta god da probaš.
https://www.youtube.com/watch?v=iHSrQ3SzBHI
Poslednja izmena od milosg u 22 Sep 2016, 10:16, izmenjeno 1 put ukupno.
To je vec individualno.
Jeste iP dosta brzi samo je to skoro pa nebitno pri normalnom svakodnevnom koriscenju.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ajde da krenemo sa nekom žučnom raspravom i uvredama. Nešto smo mlaki od jutros.
Dobar predlog.
Meni su upravo naj zanimljiviji hejteri i oni prekrsteni IphonovciMr.Rotor napisao:Ajde da krenemo sa nekom žučnom raspravom i uvredama. Nešto smo mlaki od jutros.

Ne kaze se Apple prodavnice vec Apple hrama, a najzanimljiviji se pise spojeno.
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Nexus uber alles
.

Nexus je istorija, Pixel je buducnost a sa njim Google jos jednom pokazuje da ne zna da napravi premium proizvod.