Sport
Re: Sport
E ovo je najgora sorta ljudi.
Za ručak i 200e bi i o majici sve najgore pričao.
Za ručak i 200e bi i o majici sve najgore pričao.
Dobro , ja ga gledam iz neke druge konotacije , pa drugacije to dozivljavam ,ali ok .Necu da duzim .Nije bas tako .
SAmo cekam kad ce neko da prica o tome zasto igramo devstiran fudbal vec 15-20 godina u nazad . O tome se stvarno malo prica , a to je pitanje svih pitanja , a nije da nismo fudbalska nacija .
SAmo cekam kad ce neko da prica o tome zasto igramo devstiran fudbal vec 15-20 godina u nazad . O tome se stvarno malo prica , a to je pitanje svih pitanja , a nije da nismo fudbalska nacija .
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nismo mi fudbalska nacija, nešto si pobrkao.
Ovaj gore i treba da analizira domaći fudbal, kakva igra takva i analiza i sve ostalo što ga prati. Što je on gori od drugih, cifra je drugačija.
Ovaj gore i treba da analizira domaći fudbal, kakva igra takva i analiza i sve ostalo što ga prati. Što je on gori od drugih, cifra je drugačija.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne verujem da sam pobrkao . Ali dobro ,nekavreme pokaze . Imamo prvaka sveta i evrope + jos rezultata da ne nabrajam . SAmo jepotrebno ciscenje temeljno , privatizacija i sl. Malo elana ne bi skodilo . Fudbal je muska igra te tako treba i pristupati , sstvoriti autoritete . Zasto stranci i dalje ginu za svoj klub a puni su para , a kadga vidis kako igra mislis nema leba da jede .... Duga tema ali dobro mozemo da pricamo .... 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Jedine prvake koje ova nacija ima jesu seniori ali kao đaci prvaci i omladinci koji su neiskvareni. Ostalo su rezultati druge nacije, zato ti kažem da si pobrkao...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Jeste napapiru tako , ali malo rada , volje , reda da se uvede . Imamo potencijela dosta vise nego sto to rezultati govore .... Moze da se to dovede u red , samo kad dodje na red
. Koliko nasih igraca preko igra a kad dodju u reprezentaciju kao neko pomracenje da se desi ,nelogino skroz ... 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nego, ovaj... NFL??? Ne, niko...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nisam u mogucnosti, pratim na flashscore. Sta bi?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Kuzmanovic
Dortmund gazi. Jedva cekam pocetkom leta da citiram onaj moj post sa porukom "Je l' sam vam rekao?". 

A ja cekam prvi oktobar da okacim ovaj postKuzmanovic napisao:Dortmund gazi. Jedva cekam pocetkom leta da citiram onaj moj post sa porukom "Je l' sam vam rekao?".
viewtopic.php?f=25&t=131&p=505759#p505759
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Kuzmanovic
Ove sezone tvoj post nece imati nikakvu tezinu, s obzirom na trenutnu formu Dortmunda.