Pa da, maltene nam bio skuplji taxi od novog akua, na kraju sam ipak kupio nov a Tudor čami u podrumu.gazza napisao:Pa neka me izvozaju, presesce im. Da sam neki dripac ili budala pa ajde, nego su mi ukrali 5 dana bez kola, umesto da mi se izvinu, oni mi pricaju pricice. Ali da sacekamo.
Akumulatori
Re: Akumulatori
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
akumulator predat u sredu u servis na reklamaciju, do sad se niko nije javio....
Sasvim dovoljno da kazes koji je servis u pitanju i koji je akumulator.
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
-
- Banned
cekaj da vidimo mozda to gledanje u kristalnu kuglu traje duze nego sto mi mislimo 

Da se i ja ukljucim! Sto se tice akumulatora koristim neki njemacki, ime marke nikada nisam upamtio za sada sluzi vidjet cu sta cr biti preko zime.
A jedna zanimljivost koja je i meni prosto nevjerovatna posto studiram elektrotehniku.
Naime moj komsija na vw multivan t 2.5 ima akumulator marke munja ( made in yugoslavia) taj ne izdaje izgleda samo mu sa vremena na vrijeme dospe destilovane vode.
Jedan autoelektricar tvrdi da nijedan nije proizveden od rata to jest od 1995
Послато са ZTE Blade A460 уз помоћ Тапатока
A jedna zanimljivost koja je i meni prosto nevjerovatna posto studiram elektrotehniku.
Naime moj komsija na vw multivan t 2.5 ima akumulator marke munja ( made in yugoslavia) taj ne izdaje izgleda samo mu sa vremena na vrijeme dospe destilovane vode.
Jedan autoelektricar tvrdi da nijedan nije proizveden od rata to jest od 1995
Послато са ZTE Blade A460 уз помоћ Тапатока
Nije to do akumulatora...
-
- Banned
Kuzmanovic napisao:Varta silver 100%.

pogodak, varta silver
javili su se juce da kazu da je baterija formirana i da mogu da preuzmem akumulator
otisao sam danas, majstor je rekao da se prevario kada mi je lice u lice rekao da je aku za zamenu, da je formiran, da nije savrsen ali da drzi.
naplatili su mi 600 dinara.
platio sam im i otisao ali cu na svakom auto forumu napisati ovo iskustvo koje je ocigledno prevara potrosaca koji su platili garanciju 40 meseci i dobili ne samo karu bananu nego su napravljeni na budale.
kao sto sam rekao, petak pre 10 dana sam vozio po gradu, stao na 10 minuta, vratio se i zatekao mrtav akumulator.
majstor iz ISKRA servisa kod groblja je izasao na teren, pomogao mi da se dovezem do servisa, premerio akumulator (mrtav) i premerio da li neki potrosac vuce u kolima i izmerio nula volti na 5. decimalu curenje napona, znaci nista.
akumulator je evidentno defektan ali ovde nije problem ni to, nego bahato ponasanje osoblja. neka matora kokoska je skocila na mene da oni ne znaju da li sam ja nosio akumulator na brod ili ga stavljao na gradjevinsku masinu (!!!!) a danas mi je neki lik koji radi namesto nje rekao da je akumulator super i da je problem u mom autu iako niko od njih nije cekirao auto, i da za njih to sto je elektricar koji je btw njihov partner i prodaje njihove akumulatore rekao da je defektan ne znaci nista.
ovo zadovoljstvo od 100e stete cu iskoristiti da im zagorcam zivot svuda gde mogu i da skrenem paznju ljudima na prevaru koja se zove srebrna varta sa 40 meseci garancije ciji je uvoznik torex a servis radi battery servise iz cvijiceve 18.
prosto, zaobilazite ove prevarante u najsirem luku.
-
- Banned
inace posto je kolega forumas pogodio da je varta silver, da li to znaci da je moje iskustvo uobicajena praksa uvoznika i servisera da vara svoje potrosace kada je u pitanju ovaj model?
Slično iskustvo sa istim servisom, samo je Tudor HighTech TA640 u pitanju (mislim da je bio preko 100€).
Ne znam kako i šta im ona mašina meri, ali posle njihovog formiranja akumulator nije trajao ni dva dana na kolima.
Epilog: potrošene pare na taxi i kupljen posle 5-6 dana nov akumulator. Živci stradali
Ne znam kako i šta im ona mašina meri, ali posle njihovog formiranja akumulator nije trajao ni dva dana na kolima.
Epilog: potrošene pare na taxi i kupljen posle 5-6 dana nov akumulator. Živci stradali

Obrati se uvozniku sa fiskalnim računom.
Tapatalk
Tapatalk
Pa radi li sada akumulator?
Koliko znam postoje uređaju koji na licu mesta pokažu procenat "zdravlja"
Koliko znam postoje uređaju koji na licu mesta pokažu procenat "zdravlja"
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bilo je nekoliko reklamacija na forumu. Kolega Next je zamenio par tih akumulatora u okviru garancije.gazza napisao:inace posto je kolega forumas pogodio da je varta silver, da li to znaci da je moje iskustvo uobicajena praksa uvoznika i servisera da vara svoje potrosace kada je u pitanju ovaj model?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
I šta oni formiraju u akumulatoru? Koliko znam, sad su svi akumulatori formirani. Nekad davno se kupovao suv akumulator, i kiselina posebno, pa se sipanjem iste formira.
Napune ga, možda urade još nešto (desulfatizaciju npr, nemam pojma).