Nisi dobro slozio kockice, jer se ocigledno vidi da su i po zeperfsu sporiji od fabrickih deklaracija, kao sto je obicno i slucaj
Samim tim druga recenica ti nema nikakvog smisla
Takodje sam rekao malo ispod 6s, a ne 6s kako si nasao za shodno da me netacno ispravljas i da cepidlacis bez stvarne potrebe ja se odjavljujem
Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
340i ide brze na zeperfsu nego na fabrickom merenju.
Takodje, odakle ti fabricki deklarisana vremena za 400m?
Problem kod zeperfsa je sto uzima prosecne podatke od dosta izvora i onda dovoljno da je neko vozio auto sa izlizanim gumama ili da je malo izvora, da su krs ili mnogo dobre podloge, da je neko testirao sa pogresnim setovanjima... i eto dovoljne razlike u podacima.
Sve to pravi ogromnu razliku, osim kada se automobili testiraju u isto vreme, u istim uslovima, kao dole na snimku.
Neka idu za sekund sporije do 400m, ali oba automobila idu u istim uslovima i u isto vreme.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nista mi nije jasno kod ovog drag-a M3 i C63. 7 R sa cipom izmeren GPSom ide oko 12.6, pre cipa mislim 13.2. I to sa polovicnim gumama, na AP. A ovi grejanje guma, lepak, i ovako lose.
Gumena podloga jebe sisteme kod oba, pise dole u komentaru.
U sustini, kapiram da je malo nefer poredjenje na toj podlozi za M3, jer na obicnom asfaltu, c63s bi mozda manje snage uspeo da iskoristi.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.