Porsche Macan
Re: Porsche Macan
Ne znam da li si slusao radio, hoce da zabarne prodaju novih dizela u Ch 

Nisam čuo tu informaciju. Zabrana je jedini način da se pobede 

Pre par dana na radiju samo drveli o tome, ali si odlucio da ignorises, priznaj, izgubili ste 
http://www.tagesanzeiger.ch/schweiz/sta ... y/19202592

http://www.tagesanzeiger.ch/schweiz/sta ... y/19202592
Ma jedu g. Nema ništa od toga.
Bolje prodaj to tvoje dok jos mozes i smes.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
a meni podvaljuje neke linkove, dok ga "iz kuće izbacuju" 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Samuraj, prvo pročitaj tekst pa se onda raduj 

Hoću. Kad BMW počne da pravi normalne benzince a ne kilavije od dizela.Laki021 napisao:Bolje prodaj to tvoje dok jos mozes i smes.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Uuuu Laki sta ti reko.
Ma imam razumevanja, trenutno je u afektu nakon vesti pa mu ne treba zameriti 

Jeste. Ja sam obično u afektu kad neko nešto predloži u CH 

I ja sam juce bio u afektu kad sam saznao juce da je u nedelju izglasano da dupliraju cene parkinga u Cirihu, eto, moroni na glasanju odlucili da dignu sebi cene parkinga...
Kalsicna demokratija kad se dva vuka i ovca dogovaraju sta ce jesti za veceru...
Kalsicna demokratija kad se dva vuka i ovca dogovaraju sta ce jesti za veceru...
Ali ja zaista nisam u afektu zbog ovog predloga. Dok se to realizuje, nabaviću ja i jedan 50d da uživam a posle može i na baterije 
Ja ne pratim mnogo lokalne vesti... čak i u autu promenim stanicu kad krenu. Prvo me nervira čime se oni uopšte bave i koliko nemaju realnih problema a drugo je baš ta njihova direktna demokratija. Neka budala nešto smisli, upakuje glupom narodu kao nešto mnogo dobro i eto novog zakona...

Ja ne pratim mnogo lokalne vesti... čak i u autu promenim stanicu kad krenu. Prvo me nervira čime se oni uopšte bave i koliko nemaju realnih problema a drugo je baš ta njihova direktna demokratija. Neka budala nešto smisli, upakuje glupom narodu kao nešto mnogo dobro i eto novog zakona...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ok, a sad se vratite temi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ok, no problem.
Evo da se iskupim jedan info koji malo ko zna.
Od pocetka ove godine Porsche u Macana ugradjuje novi PCM (infotaiment system) koji je za razliku od prethodne krsine sasvim pristojan sistem. Macan GTS je bio prvi model na kome je to prikazano ali su sistem odmah poceli stavljati i na ostale Macane i druge Porsche modele.
Evo da se iskupim jedan info koji malo ko zna.
Od pocetka ove godine Porsche u Macana ugradjuje novi PCM (infotaiment system) koji je za razliku od prethodne krsine sasvim pristojan sistem. Macan GTS je bio prvi model na kome je to prikazano ali su sistem odmah poceli stavljati i na ostale Macane i druge Porsche modele.
Misliš, Evropa im nije prioritet? Mislim da je nemoguće da vrebaju poziciju na severnoameričkom tržištu...Laki021 napisao:Nemam vise zivaca nista da cekam, ja sam se nadao da ce ga odmah predstaviti, ocigledno nece, toliko o tome.
540i sa Performance paketom ce biti vrlo blizu M550i, nesto slabiji ali i nesto laksi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...