Porsche Macan
Re: Porsche Macan
O cemu ti?
Zaboravio si gde smo stali?
Neće biti premijere u Parizu, već u Detroitu.Laki021 napisao:Odlicno da imamo konacno info o premijeri, nego navedi izvor ako nije problem.
Ovo februar mislim da vazi za USA, u Evropi bi trebao ranije.
Odakle tebi ovo?Geza napisao:Premijera uživo je obično prilagođena nekom tržištu. Verovatno će premijera Petice biti tempirana za USA tržište, što znači da će stream biti emitovan u pola noći.
Kad je petica, trojka, sedmica gadjala i prioritizovala US trziste?
Nema sanse da bude prilagodjeno njima kao sto nikad nije ni bilo, bice prilagodjeno Evropi i 99% ce biti odrzano u Minhenu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ti si zaboravio kanda sta sam ti odavno rekao, nisam ni rekao da ce biti u Parizu.
Premijera ce biti peko interneta iz Minhena!!!
13 ili 14ti oktobar 99%.
Inace auto jeste u Parizu ali u izolovanoj prostoriji gde se samo sa pozivnicom moze uci i uzimaju telefone na ulazu.
Ja stvarno ne kontam kako ti nije jasno da im je Evropa glavno trziste, prodaju 3x vise automobila nego u US i to sa visim marzama, pa ne znam u kom filmu Amerika moze da im bude glavna...
Premijera ce biti peko interneta iz Minhena!!!
13 ili 14ti oktobar 99%.
Inace auto jeste u Parizu ali u izolovanoj prostoriji gde se samo sa pozivnicom moze uci i uzimaju telefone na ulazu.
Ja stvarno ne kontam kako ti nije jasno da im je Evropa glavno trziste, prodaju 3x vise automobila nego u US i to sa visim marzama, pa ne znam u kom filmu Amerika moze da im bude glavna...
Ma koja Evropa... To se veštački održava prodaja na visokom nivou...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Prodaja jeste vece u Evropi ali cilj je sto veci rast prodaje, mnogo je veci potencijal za rast na US trzistu nego na evropskom.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
BMW nije tema.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
...već životni stav 

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Sad sam ga vozio sat ipo... Prosli put smo Floyd i ja u njega uskocili ko dva napaljena klinca i samo ga djirali i ni na sta drugo nismo obracali paznju, sad sam vise hteo da obratim paznju na svakodnevnu upotrebljivost auta.
Ebem mu mater, bas nema mesta pozadi, zalite se na Megane mislim da je ovo jos gore.
Mnogo je lep osecaj iza volana za vozaca, odmah je osmeh tu dok se jos i ne krene, volan i zapravo i ona instrument tabla izgledaju sjajno. Analogni brzinomer kao sto rekoh je tu samo za ukras, beskorisno je mali a brzina se gleda na digitalnom.
U principu vozac moze da bude jako srecan u ovom autu, suvozac kako tako (ok je ali nema tu nekog luksuza, udobnosti ili ne znam sta), ovi pozadi ako stanu ce svo vreme pominjati nekome familiju...
Prostora za glavu apsolutno ne manjka.
Sedista su dobra, nisu ni previse tvrda ni meka, sasvim solidna velicina, drze dobro. Mene malo nervira sto ne mogu gore da ih podesim (iako imaju 18 podesavanja, ugkavnom se to svede da su 99% ista onim od 8 koja su 2000e jeftinija a vizuelno su potpuno identicna), malo mi vise odgovaraju BMW-ova ali i ova ce vecini ljudi biti savrsena.
Ovaj nije imao vazdusno vesanje i fali mu, itekako mu treba, ovaj fino oseti neravnine dok je onaj sa vazdusnim mnogo bolje peglao (identicni su tockovi).
Uglavnom jako jako dobar auto, ali ako ne planirate da vozate nekoga na zadnjem sedistu. Gepek je solidne velicine no kontam da nekima na ovom forumu ni da je duplo veci ne bi bilo dovoljno
Znamo svi da je zvuk auspuha odlican, ali iskreno posle orgazma pri paljenju sa otvorenim vratima posle se slabo sta cuje, cak je i puckanje iz auspuha jedva primetno, cak i kad se tera do crvenog nema tu nekog urlanja motora u kabini.
Bose je skroz Ok ali nista spektakukarno.
Ja imam malo ozbiljan problem, nije lako posle GT-a odabrati auto a da mu nadjete gomilu zamerki, opet kad sam seo nazad u GT udobniji mi je, a zeni koja nije vozila ona ni prednosti Macana nije videla te je po njoj GT bolji kako god okrenes...

Ebem mu mater, bas nema mesta pozadi, zalite se na Megane mislim da je ovo jos gore.
Mnogo je lep osecaj iza volana za vozaca, odmah je osmeh tu dok se jos i ne krene, volan i zapravo i ona instrument tabla izgledaju sjajno. Analogni brzinomer kao sto rekoh je tu samo za ukras, beskorisno je mali a brzina se gleda na digitalnom.
U principu vozac moze da bude jako srecan u ovom autu, suvozac kako tako (ok je ali nema tu nekog luksuza, udobnosti ili ne znam sta), ovi pozadi ako stanu ce svo vreme pominjati nekome familiju...
Prostora za glavu apsolutno ne manjka.
Sedista su dobra, nisu ni previse tvrda ni meka, sasvim solidna velicina, drze dobro. Mene malo nervira sto ne mogu gore da ih podesim (iako imaju 18 podesavanja, ugkavnom se to svede da su 99% ista onim od 8 koja su 2000e jeftinija a vizuelno su potpuno identicna), malo mi vise odgovaraju BMW-ova ali i ova ce vecini ljudi biti savrsena.
Ovaj nije imao vazdusno vesanje i fali mu, itekako mu treba, ovaj fino oseti neravnine dok je onaj sa vazdusnim mnogo bolje peglao (identicni su tockovi).
Uglavnom jako jako dobar auto, ali ako ne planirate da vozate nekoga na zadnjem sedistu. Gepek je solidne velicine no kontam da nekima na ovom forumu ni da je duplo veci ne bi bilo dovoljno

Znamo svi da je zvuk auspuha odlican, ali iskreno posle orgazma pri paljenju sa otvorenim vratima posle se slabo sta cuje, cak je i puckanje iz auspuha jedva primetno, cak i kad se tera do crvenog nema tu nekog urlanja motora u kabini.
Bose je skroz Ok ali nista spektakukarno.
Ja imam malo ozbiljan problem, nije lako posle GT-a odabrati auto a da mu nadjete gomilu zamerki, opet kad sam seo nazad u GT udobniji mi je, a zeni koja nije vozila ona ni prednosti Macana nije videla te je po njoj GT bolji kako god okrenes...

I nema HUD 
Nije to baš najbolji izbor za tebe. Probaj i E43 pa kupi 540i

Nije to baš najbolji izbor za tebe. Probaj i E43 pa kupi 540i

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Laki,
kad si kontao da probas E43?
Meni je Macan ozbiljno "precenjen" auto, dobro spakovan primerak ide lako i do 100k evra. Podaci o prodaji govore suprotno, ima mnogo onih koji su spremni da kesiraju taj novac za Macana.
kad si kontao da probas E43?
Meni je Macan ozbiljno "precenjen" auto, dobro spakovan primerak ide lako i do 100k evra. Podaci o prodaji govore suprotno, ima mnogo onih koji su spremni da kesiraju taj novac za Macana.
Lazo, ti sa svoja 2m visine nisi realno merodavan da ocenis kolicinu prostora na zadnjoj klupi, navikao si na velicinu 7-ce upakovanu u tvoj GT 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Onda dileme nema. Za te pare 3 Talismana i ostane još i za vikend u Parizu.Laki021 napisao: Ebem mu mater, bas nema mesta pozadi, zalite se na Megane mislim da je ovo jos gore.

Šalu na stranu, meni je očekivano da ima manje mesta nego u 5GT, koja je bazirana na broj većem autu.

Sent from mTalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
s 2m je stvarno smešno da gledaš Macana...
Boringly average, but also perfect for school run mums