Gde može da se kupi mreža na meru. Mreža, od konopca, pamučnog ili sintetičkog, deblijne 2mm, sa okcima od 20 ili 25mm.
Predlozi tipa "Uradi sam" ili "Derma" u Kralja Petra ne važe, jer nemaju.
Unapred hvala!
Bilo je u Sarajevskoj toga uvek ...
prodavnica kanapa,uzadi i sl . sa leve strane iduci ka centru.
paja napisao:Kakvi stubovi? Drveni, metalni ili betonski
Metalni ili betonski
Kum je pre mesec dana kupovao drvene stubove sa životnim vekom od garantovanih 30 godina za oko 5 eura/kom, a bilo je i betonskih za mislim 10 e/kom. Drveni su mnogo jednostavniji za postavljanje jer se ne zalivaju nego samo ukopavaju. Pitaću ga za kontakt.
On je kupovao baš mnogo i jurio je gde je najjeftinije.
Evo drvenih, a imaju i metalne. Cene metalnih ne znam.
Sad sam pričao sa njim, betonske je jurio po Bg i Pančevu i najjeftinije je našao za 7,5e/kom, ali se ne seća gde. Računaj da je on kupovao nekoliko stotina pa je i to verovatno uticalo na cenu.
Žicu su m doneli ljudi koji su montirali stubove i misli da je plaćao 1,20e/kvm
Kod žice je bitna debljina koja bi trebala da bude 2mm (ne tanja, a nema potrebe da bude deblja) i veličina okca koja bi trebala da bude ne veća od 50 x 50 mm.
Ne znam kako se zove ali postoji jako dugo...
Otprilike je u visini Americke amb. Ili malo pre..uglavnom parkiras i prosetas preko puta ambasade i tu je negde a prepoznaces je lako jer ima izlog sa kanapima i sl stvarima.
Ja sam.tu pre par godina kupovao tu mrezu.
Gde u Beograsdu mogu da kupim sledece delove za E36?
Motor je 320 24v, vanos M50.
- karike
- leteci lageri
- gumnice
- dihtunzi
- pumpa za vodu
- visko i propeler
sasa lbg napisao:Ne znam kako se zove ali postoji jako dugo...
Otprilike je u visini Americke amb. Ili malo pre..uglavnom parkiras i prosetas preko puta ambasade i tu je negde a prepoznaces je lako jer ima izlog sa kanapima i sl stvarima.
Ja sam.tu pre par godina kupovao tu mrezu.
Bio juče. Paja je dao lokaciju u par metara. Stativa, nema mreže kakva mi treba. E ljudi da ne poverujete. Milionski grad i ne mogu da nađem da kupim par kvadrata mreže. Kao da plutonijum tražim.
Mislim da sam se zeznuo sto ne kupih to u Grckoj, mislio sam da cu ovde naci povoljnije, kad izgleda jadac
Dakle gde mogu da nadjem neku baznu stanicu, zvucnik ili sta vec koji mogu da konektujem sa iPhonom... U Tehnomaniji otpadaju usi zbog cene..
Sony player za iPhone je u grckoj bio 75e i to jedan od boljih...Jel vidjao neko gde to ima da se kupi? rec je o ovome: