Trza nizbrdo, sta da radim?
Re: Trza nizbrdo, sta da radim?
Odem danas ponovo u Cacak 50km, stopiram na 4 mesta, 3 sata putujem i jbm se. Sastavili komplet alfu, samo ostao jos akumulator. Krenuli da drukaju kvacilo i spao druk lezaj. Pa jbm mu sve mu jebem. A ima neka plastika na druku, kao osigurac, opna neka, nov druk nije uopste hteo da udje, da li u korpu ili u onu viljusku na menjacu i na kraju su stavili taj deo sa mog starog drug lezaja i evo sta se desilo... Sta da kazem
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Rekao bih da se ne nerviras zbog glupog auta, al' vec vidim sebe koliko bi popiz*eo 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Brate, meni sutra treba auto da idem na 18. rodjendan, a sa cim? Ceka me 150km x2. Sa caletovom suzom? Mrs. Prvo lamela okrenuta kontra, pa druk lager spada, jbt ajde nek mi neko kaze kako to uopste SME da se desi? Zasto to nije reseno na bolji nacin. Spao druk. I sta sad, skidaj menjac 6.5 sati, reko sam im, ako 6.5 rade dva majstora, vi ukljucite jos dva i uradite sutra do podne, jer mi TREBAJU kola! Jedva cekam da cujem nekoga u servisu da zucne o naknadnoj naplati bilo cega. Uhh... Oni su najjaci servis u okolini, poznajem i majstore i osoblje, ljudi su malo je reci korektni, ali takva neka banalnos, spao druk. Pa u'vati pa ga jbi.... kako je smeo da spadne a NOV set od 200e, uff...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Spadaju delovi i sa Alfi iz dobrih servisa, tako da... Čuvaj živce, bićeš lepši na žurci 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Skidanje menjača 6.5h?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Trol mod a Dzifors?
Ma nek proda Alfu uzme lepo bilo šta sl godište i ima da se samopopravlja auto a i ako se nekom slučajnošću desi kvar ovako vrsni majstori nemaju šanse da pogreše
Jel baš niko nije pomislio da uopšte nije do auta, koji god da je. Čoveku su nabavili neodgovarajući deo, ko zna od čega.

Ma nek proda Alfu uzme lepo bilo šta sl godište i ima da se samopopravlja auto a i ako se nekom slučajnošću desi kvar ovako vrsni majstori nemaju šanse da pogreše

Jel baš niko nije pomislio da uopšte nije do auta, koji god da je. Čoveku su nabavili neodgovarajući deo, ko zna od čega.
Sad ništa, trebao si njima da kažeš kad su krenuli da budze deo koji nije odgovarajućiikkaa napisao: Krenuli da drukaju kvacilo i spao druk. A ima neka plastika na druku, kao osigurac, opna neka, nov druk nije uopste hteo da udje, da li u korpu ili u onu viljusku na menjacu i na kraju su stavili taj deo sa mog starog drug lezaja i evo sta se desilo... Sta da kazem

Jedino dobro u ovoj situaciji je što nije krenuo na put, pa ga auto ostavio u kvaru negde u vukojebini. Još bi se preganjao sa majstorima o uzroku kvara i sl...
I vracanje.Heinz napisao:Skidanje menjača 6.5h?
Vec na drukanju spao, ne bih daleko stigao
A za zagrevanje pesmaikkaa napisao:Sa caletovom suzom?
http://www.youtube.com/watch?v=eFe8sc5LO1g
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Imaš majstore koji su ispali pravo iz nekog horor filma za vlasnike automobila. Noćna mora.
Ne razumem kako ljudi leba jedu...
Ne razumem kako ljudi leba jedu...
Nidžo, najbolje vino što nađeš na dešinu slavu da nosiš...
Nema potrebe, može on mnogo vina i mnogo slava da isfinansira samo na meni za ovih par godina koliko sam bio Alfista. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
@ ikkaa
Ti ovo radiš u AutoGarantu, pošto si rekao da je ovlašćeni servis u Čačku?
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
Ti ovo radiš u AutoGarantu, pošto si rekao da je ovlašćeni servis u Čačku?
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
Da, evo zove Coa sa prijema
Breaking News
Kaze dodji, autic radi kao sat, e reko fala bogu bas mi je milo
Oko 4-5 idem da uzmem kola, nadam se da je sve ok, o alfa zasto si romeo
Breaking News

Meni neshvatljivo da ima viska delova, jel, taj prsten koji ide u paketu.
Nema to veze s autom nego nizom majstora koji su se redjali pocev od prethodnog vlasnika
Nema to veze s autom nego nizom majstora koji su se redjali pocev od prethodnog vlasnika