Renault Megane 1.2 tce 130
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Klizu se kada ce cist aluminijum. Ako imaju gumena ispupcenja, onda nema sta.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa ako to malo parce prazne plastike naplacuju 36k, koliko li je onda npr. branik, 300k 

Naravoucenije, nemojte ga slupati!
Cene delova su ko za većinu novih kola, ništa tu nema čudno.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
@ero, ako sam dobro razumeo prodavca, patosnice su platnene original.
Alu papicice ne klizaju jer imaju puno ispupcenja od gume.
@kornjaca rade, nije iskljuceno da je neka greska za tu antenu, ili su mozda poslali iz renoa pogresnu cenu prodavcu.
Cisto poredjenje, za alu felne, zatamljena stakla i led dnevna svetla je sve ukupno doplata 400e a sad za nego malo govance od plasticne antene 36.000 din... Nidje veze...
Alu papicice ne klizaju jer imaju puno ispupcenja od gume.
@kornjaca rade, nije iskljuceno da je neka greska za tu antenu, ili su mozda poslali iz renoa pogresnu cenu prodavcu.
Cisto poredjenje, za alu felne, zatamljena stakla i led dnevna svetla je sve ukupno doplata 400e a sad za nego malo govance od plasticne antene 36.000 din... Nidje veze...
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Kod mene je antena na zadnjem staklu. One linije za otapanje stakla, e, gornje 2 su ustvari antena. Takođe nemam problema sa prijemom. A mnogo mi je lepša klasična antena po sredini krova od te ajkule.petarboj napisao:U ovima sa Alija ima antena koja se nalazi u plastici i konektor koji se uvrne. Ne verujem da je prijem nešto slabiji. Uvek se čudim mom autu, ja kod njega antenu uopšte nemam na krovu iako c4gp ih uglavnom imaju. Ali nikada nisam imao problem sa signalom, čak se radio recimo u tunelu mosta slobode uopšte ne prekine.Kornjaca Rade napisao:Ma ima u tim fabrickim neka elektronika, te sa alija su samo ukrasna plastika.
Tapatalked from LG V10
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I b6 passat ima takvu antenu
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Izgleda i kod mene, ja mislio to grejači.petarboj napisao:Sad ste me naterali da izađem da pogledamnisam skontao iz prve pa sam izguglao, pa onda proverio, kod mene je antena na poslednjem paru bočnih prozora. Znači sa obe strane. Zanimljivo.
Tapatalked from LG V10
Na krovu je mala šark antena, za navigaciju, biće
Ima ta antena kao opcija, ali meni je ova klasična ukras.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Na renault.rs idi na pdf - megane dodatna oprema. Tamo imas sliku i objasnjenje.
Antena ko antena. Nebitan detalj. Al ono, za tu od 10e kod gumatica vredi rizikovati pa uzeti.
Antena ko antena. Nebitan detalj. Al ono, za tu od 10e kod gumatica vredi rizikovati pa uzeti.
Takoe. Kao neki direktor iz državne firme, ex-DB i sl.Floyd napisao:Ne daj se Petre da i tebe zezne Laki. Superb 2.0 TDI Ambition za 23500 je za tebe. Da putuješ po Evropi kao gospodin![]()