Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesi ti bio na Pancevackom mostu izmedju 14 i 15h?Delija napisao:Danas sam u BGu upravo to konstatovao
Inace je stvarno ludnica. Deluje mi kao da su semafori skroz rastimani.
Jos jednom si u pravu. Evo zena je sa cerkom u kolima pre tri nedelje tako stajala na semaforu, a jednom Citroenu iz BG-a je to zasmetalo i evo rezultata:Heinz napisao:U NS su nesnosne gužve jer svi stoje na semaforima, retko ko se kreće
To je manje vise normalno za NS vozace, teski debili (cast izuzecima) koji te ne bi pustili da se ubacis nema sanse, jos da gas pa zakuca pogled pravo da slucajno ne uvati tvoj pogled...Xepoj87 napisao:Jesi ti bio na Pancevackom mostu izmedju 14 i 15h?Delija napisao:Danas sam u BGu upravo to konstatovao
Inace je stvarno ludnica. Deluje mi kao da su semafori skroz rastimani.
Video plavi auto, NS table, ali tek kada sam te obisao...ako si ti u pitanju
A onda u NS sretnem DukeNSPrepoznao me covek sa slike okupljanja
A za NS sam veceras imao prilike da vidim da su veca govna od Beogradjana, kad god dam migavac, daju gas da me ne bi pustili, a jedan mi je sa GLA i NS tablicama kocio na autoputu u levoj traci pri 130 km/h kada sam mu blicao da se pomeri u desnu, gde nije bilo zive duse.
I upravo u jednoj slicnoj situaciji, taksista nije pustio neku devojku da se ukljuci, posto je ostala na sred raskrsnice kada se upalilo crveno i ladno je odvali posteno.
Tamo bas u samom centru NS, taksista u crvenom puntu, ona u crnom/sivom stilu.
E onda mi cale kaze da oni to namerno rade, jer tako zarade 100-300e.