Slatkiši & čokolade & kremići :)
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Domaći sok od divljih kupina bez konzervansa.
I od višnje takodje.
havijer,
koje boje tvoj i30?
I od višnje takodje.
havijer,
koje boje tvoj i30?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ostavim da izvetri
Ja sam jedno vreme pio 2-3 flase Bakina Tajna od visnje. Nisam mogao da se kontrolisem
A onda mi se jednog dana smucio, hvala Bogu 
Ovako nekada volim da popijem Happy Day od pomorandze 100% i volim Fruvita sokove, oni su mi najbolji i najcesce ih pijem, ali generalno jako retko pijem prirodne sokove.

Ja sam jedno vreme pio 2-3 flase Bakina Tajna od visnje. Nisam mogao da se kontrolisem

Ovako nekada volim da popijem Happy Day od pomorandze 100% i volim Fruvita sokove, oni su mi najbolji i najcesce ih pijem, ali generalno jako retko pijem prirodne sokove.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam se rasturao prošle godine od domaćeg soka od malina ali ne napravi keva ove godine pa tragam za alternativom.passenger napisao:Domaći sok od divljih kupina bez konzervansa.
I od višnje takodje.
havijer,
koje boje tvoj i30?
Sive boje, nijansa srebrna. Druge boje su možda atraktivnije ali zato ova je idealna kad je prljanje u pitanju

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Slazem se sa ljudima kojima Najlepse zelje nisu nista posebno. Meni je kao klincu Galeb bila brutalna, ali sad nije ni za prismrdeti.
Mada, kad uhvati kriza, ni Poslastina nije losa
Sto se tice sokova, najvise sam se razocarao kad su u Nesstea poceli steviu da stavljaju, tu je propao nacisto
Mada, kad uhvati kriza, ni Poslastina nije losa

Sto se tice sokova, najvise sam se razocarao kad su u Nesstea poceli steviu da stavljaju, tu je propao nacisto

Dobro, ne moze svako da ima ukusa pa da voli Najlepse Zelje, mora biti i vas grotesknih 

Meni je čoko plazma sa pomorandžom najidealnija kombinacija. Krivo mi je što nema neko veće pakovanje.
Meni je super ona mini coko plazma, cela umotana u cokoladu, ali je i pakovanje minijaturno 

Najslađe su mi bile čokoladice umotane u zlatnu foliju u obliku dukata, ne sećam se ko ih je proizvodio. Verovatno zato što su bile male, isto su mi bile vrh i Životinjsko carstvo 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jeste probali Elvita keks jagoda-jogurt? Solidno dobra stvar, ali kosta pakovanje od 8 keksica tipa 200din, vrv je zato i dobro 

Postavi sliku da znam sta da trazim kad budem isao.ftj napisao:Rittersport npr kida. Samo nama to naplacuju basnoslovno a u austriji 50 centi u lidlu.
Sent from my SM-N9005
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:

Ovo sam tamanio juče i danas. Dobio iz GB. Solidno dobra ali ništa spektakularno.
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Xepoj87 napisao:
Trenutno:
Jel se ovo i kod nas pojavila Fanta zero ili si je nabavio negde napolju?
http://www.lidl.de/de/ritter-sport/b9914sebekkg napisao:Postavi sliku da znam sta da trazim kad budem isao.ftj napisao:Rittersport npr kida. Samo nama to naplacuju basnoslovno a u austriji 50 centi u lidlu.
Sent from my SM-N9005
doduse ovo je nemacka i cena je 80 centi, moguce da sam ja nabasao tad na neku akciju al znam da je jedna ova cokolada kostala 50 centi. Kod nas nema ispod 200 din.
Jeo sam ovu zelenu sa lešnicima ali nisam obraćao pažnju na omot. Dobra cokalada.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005