He he... Da se javim u ovoj temi, crkao ili crkava S7 edge... Pojavila se-pojavljuje se periodicno vertikalna zelena crta celom duzinom ekrana sa desne strane... Nije proslo 6 meseci bem ti samsung... Odneo u servis direktno, i napisao u napomeni da ne zelim da se servisira jer je do "nesaobraznosti doslo u prvih 6 meseci" tako da po vazecem zakonu imam pravo da trazim nov uredjaj. Sto sam i uradio. E sada, videcemo, cekam odgovor...
Do tada, zamenska LUMIA 520 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! KaNta-strofa.
Verovatno. Isto to je i mom.burazu na s6 koji sam.postavljao ali pre toga je padao par puta sa prilicne visine. I sada kada se koristio telefon kao sto je on igrao one zmijice pa pritiskao ekran na raznim mestima i pojavi se linija, posle nastavi da igra i linija se skloni.
nenad.fil napisao:Nije ispadao stvarno, pa napisao bih boli me dupe. Nije potapan u vodu, nista, nema ostecenja, uostalom da je ispao prvo bi prs'o ekran zar ne?
Placen je 50.000 kes plus veci paket u VIP-u. Moj ugovor sve regularno.
Ne mora da puca ekran od pada. To kada puke mora biti bas jak pad i na odredjen tip povrsine.
Laki021 napisao:Stigao kolegi iP7+ Jet Black.
Telefon je stvarno prelep, ova Jet Black boja je bas super i daje potpuno drugaciji utisak pri drzanju telefona.
On ga je naravno odmah turio u odvratnu silikonsku zastitu i zalepio foliju preko ekrana, u sekundi od jednog od najlepsih telefona na trzistu napravio rugobu koju ni njegov dizajner ne bi mogao da voli.
Malo sam ga procackao, nista posebno ali sam se vec bas potresao (iako sam znao za ovo), telefon je naravno pogolem a posto genijalci nemaju integrisano back dugme a ono se u vecini aplikacija iz iz logicnog antiergonomskog razloga nalazi gore levo u potpuno suprotnom cosku od logicnog i lako pristupacnog, ovaj telefon je nemoguce koristiti jednom rukom. Pa ebo te, 10 godina pravite telefone, konkurencija oduvek ima back dugme (koje je najcesce korisceno) gde treba, pa kako je bre moguce da ne mozete da skontate gde treba da se nalazi???!!! Samo da ima to back dugme mogao bi se solidno koristiti za vecinu stvari jednom rukom, ali ovako nema sanse.
Ako nista drugo ergonomija Note i S7E telefona je mnogo bolja (manji telefoni, veci ekran i back dugme na pravom mestu).
opet ne pazis na casu pa jel mislis da su stvarno toliki idoti da naprave tako glupav propust? Naravno da bi apsolutno nemoguce bio koristiti telefon na taj nacin. Ali sreca pa postoji opcija swipe sa leve na desnu stranu koja radi u svakoj aplikaciji, znaci mozes sa najdonjeg levog dela ekrana prevuci palac prema desnoj strani (svega do tipa cetvrtine ekrana) i eto ti back. Probaj, svidece ti se
Laki021 napisao:Sad sam probao, nista se ne desava, samo pokaze aktivne aplikacije kao kad jednom kliknem. (inace svidja mi se fora sa dugmetom koje nije dugme )
Udji npr u Gmail i kako da normalno idem back bez stiskanja gorneg levog coska?
Laki021 napisao:Stigao kolegi iP7+ Jet Black.
Telefon je stvarno prelep, ova Jet Black boja je bas super i daje potpuno drugaciji utisak pri drzanju telefona.
On ga je naravno odmah turio u odvratnu silikonsku zastitu i zalepio foliju preko ekrana, u sekundi od jednog od najlepsih telefona na trzistu napravio rugobu koju ni njegov dizajner ne bi mogao da voli.
Malo sam ga procackao, nista posebno ali sam se vec bas potresao (iako sam znao za ovo), telefon je naravno pogolem a posto genijalci nemaju integrisano back dugme a ono se u vecini aplikacija iz iz logicnog antiergonomskog razloga nalazi gore levo u potpuno suprotnom cosku od logicnog i lako pristupacnog, ovaj telefon je nemoguce koristiti jednom rukom. Pa ebo te, 10 godina pravite telefone, konkurencija oduvek ima back dugme (koje je najcesce korisceno) gde treba, pa kako je bre moguce da ne mozete da skontate gde treba da se nalazi???!!! Samo da ima to back dugme mogao bi se solidno koristiti za vecinu stvari jednom rukom, ali ovako nema sanse.
Ako nista drugo ergonomija Note i S7E telefona je mnogo bolja (manji telefoni, veci ekran i back dugme na pravom mestu).
opet ne pazis na casu pa jel mislis da su stvarno toliki idoti da naprave tako glupav propust? Naravno da bi apsolutno nemoguce bio koristiti telefon na taj nacin. Ali sreca pa postoji opcija swipe sa leve na desnu stranu koja radi u svakoj aplikaciji, znaci mozes sa najdonjeg levog dela ekrana prevuci palac prema desnoj strani (svega do tipa cetvrtine ekrana) i eto ti back. Probaj, svidece ti se
Jel to treba nege u podesavanjima da se aktivira, posto evo probavam na zeninom 6S i nista se ne desava, eventualno me u nekim aplikacijama otera u neki drugi meni ili nesto ali nigde ne radi kao back dugme. Zaista se nadam da nisu toliki idioti jer bih voleo da mogu da koristim back opciju bar slicno kao sto mogu na bilo kom Andorid telefonu, mislim da ne trazim previse.
Day Walker napisao:
Laki021 napisao:Sad sam probao, nista se ne desava, samo pokaze aktivne aplikacije kao kad jednom kliknem. (inace svidja mi se fora sa dugmetom koje nije dugme )
Udji npr u Gmail i kako da normalno idem back bez stiskanja gorneg levog coska?
Pardon samo tapnes 2 puta
Prvo nisam konstao sta si ovo pokazao dok nism probao, pa to je beskorisno, dvotap da bi ti spustio malo taj gornji meni negde na pola ekrana, prakticno smanjio ekran, potpuno bezveze.