Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
DW molim te nemoj te Apple-ovske fazone, nije to lose vec treba drugacije da se koristi.
Pre cu ga koristiti sa dve ruke nego za jedno back kliktati 5x i tri puta pomerati palac (dvotap na dugme, pa onda na priblizeno back u sada blizem gornjem levom cosku (sto je i dalje ozbiljna gimnastika), pa nazad dvotap na dugme da se ekran vrati u normalu. Stvarno da li je neralno ocekivati da stave back gde treba.
Generalno ako moze da se swipeuje to bi bilo super, ovo resenje je neprihvatljivo.
Pre cu ga koristiti sa dve ruke nego za jedno back kliktati 5x i tri puta pomerati palac (dvotap na dugme, pa onda na priblizeno back u sada blizem gornjem levom cosku (sto je i dalje ozbiljna gimnastika), pa nazad dvotap na dugme da se ekran vrati u normalu. Stvarno da li je neralno ocekivati da stave back gde treba.
Generalno ako moze da se swipeuje to bi bilo super, ovo resenje je neprihvatljivo.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Veoma simpatican i lepo dizajniran telefon. Imao sam priliku malo da procackam telefon i sasvim je ok. Mnogo podseca na s6.LukaMaletin napisao:Jel ima neko iskustva sa Samsungom a5 2016 ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Evo sad probavam, radi swipe!!!
Nije bas idealno ali moze da posluzi. Fora je da mora bas skroz od leve ivice ekrana da se povuce (ovo nisam radio ranije danas). Ako je telefon u zasititi ovo je problematicno jer je zastita malcice izdignuta kod ivice pa ponekad omane a i kvari malo utisak tako vuci preko ivice i gumen/plasticne zastite. Svakako necu koristi zastitu pa mi to nece smetati. Pride ovo back nikad nece izaci iz aplikacije bec za to mora dugme da se koristi.
Nije bas idealno ali moze da posluzi. Fora je da mora bas skroz od leve ivice ekrana da se povuce (ovo nisam radio ranije danas). Ako je telefon u zasititi ovo je problematicno jer je zastita malcice izdignuta kod ivice pa ponekad omane a i kvari malo utisak tako vuci preko ivice i gumen/plasticne zastite. Svakako necu koristi zastitu pa mi to nece smetati. Pride ovo back nikad nece izaci iz aplikacije bec za to mora dugme da se koristi.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
E jbga sad, nacices u svemu zamerku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

E dugme ti je barem blizu.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
vezbaj 10 minuta i radice savrseno. ja na 5s imam neko debelo zastitno staklo i opcija radi perfektno. Pa bez toga bi telefon bio neupotrebljiv, kao tipa auto da nema rikvercLaki021 napisao:Evo sad probavam, radi swipe!!!
PS aha sad vidim da si napisao opciju za gumenu zastitu, da to bi moglo da predstavlja problem
Pazite ove kraljeve sta su preneli kao vest!!!
B92: Tajna caka kojom ćete vratiti otvor za slušalice na iPhoneu 7 http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1182881
B92: Tajna caka kojom ćete vratiti otvor za slušalice na iPhoneu 7 http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1182881
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
citao sam

Duplo više interneta tokom celog trajanja ugovora.
https://www.mts.rs/privatni/promocije/m ... kog-meseca
https://www.mts.rs/privatni/promocije/m ... kog-meseca
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

To sam tražio u avgustu kad je VIP davao 3 GB svima. Nisu ni odgovorili, debili.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Debilno je bilo ono za pola trajanja ugovora. Ako znaš da mesečno trošiš lupam 500-600MB onda ti treba paket koji toliko ima sve vreme.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Debilno ili ne, marketing i matematika su cudo.
TapaT
TapaT
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U saftu..mmmm 
Nego, istina je da je sve to ista druzina, samo pod razlicitim imenima. Da bar imas neku dugotrajnu opciju, ali se sve vrti u krug i malo jedni imaju bolju ponudu, malo drugi, kod svi kad tad ispliva bezobrazluk i neprofesionalnost, i tako...
TapaT

Nego, istina je da je sve to ista druzina, samo pod razlicitim imenima. Da bar imas neku dugotrajnu opciju, ali se sve vrti u krug i malo jedni imaju bolju ponudu, malo drugi, kod svi kad tad ispliva bezobrazluk i neprofesionalnost, i tako...
TapaT