https://www.reezocar.com/en/voiture-occ ... 97097.html
Po meni Toledo,bez dileme. Zbog posla ti odgovara hatch i velik gepek. Razmisli o doplati za biznis paket,po meni vredi 1000e.pedja napisao:Nisam video da je spominjan po forumu. Rasprodaja, dok se ne penzionise.
Jeste da nije hatch, ali ima 5v i lepu opremu, pogotovo sa onih +1000€/biznis paket. Doduse, nista od drzanja cene, jer je na izdisaju. A i TopGear ga ne voli uopste - kazu da je Rapid bolji, a najjeftiniji Rapid je skuplji od ovog
Ako ces da drzis cenu, onda Polo ili Octavia.
Ako ces da budes drugaciji i rizikujes - Nissan Note AcentaBio je ispod 13k na akciji, u jednom trenutku.
Ovde nisi u pravu, za opremu, možda i najizdašnija sa opremom za iste pare, od jeftinijih automobila, pa ne prodaje se valjda najviše jer je najlošiji dil?Zveroljub napisao: Octavia je nedostizna, mada da mogu da dobacim do nje, bilo bi tu jos zanimljivih modela. Skoda je klasican vagenov auto- teska klotara, cak se i klima doplacuje. Kad dodas sve sto drugi daju uz osnovni model, Skoda uopste nije jeftina.
Octavia 1.2TSI od 86KS u Active opremi je 12.900 na redovnoj akciji. Nemoj cene da gledaš kod ovlašćenog, oni prodaju firmama pa vole da mogu da napišu kako su dali veliki popust. Nisam siguran da li smeju linkovi, ali bar dva BGD dilera je imaju po 12.900 na akciji koja traje mesecima - više je stalna cena nego akcija. Verovatno ista (ili bolja) cena može da se postigne pregovorima i kod glavnog uvoznika.Zveroljub napisao:Darko napisao: Octavia je nedostizna, mada da mogu da dobacim do nje, bilo bi tu jos zanimljivih modela. Skoda je klasican vagenov auto- teska klotara, cak se i klima doplacuje. Kad dodas sve sto drugi daju uz osnovni model, Skoda uopste nije jeftina.
Veruj mi, klima se doplacuje kao i mnoge druge stvari koje drugi daju u osnovnom paketu. Fabia mi je zaista na zadnjem mestu.Uroš S. napisao:Ovde nisi u pravu, za opremu, možda i najizdašnija sa opremom za iste pare, od jeftinijih automobila, pa ne prodaje se valjda najviše jer je najlošiji dil?Zveroljub napisao: Octavia je nedostizna, mada da mogu da dobacim do nje, bilo bi tu jos zanimljivih modela. Skoda je klasican vagenov auto- teska klotara, cak se i klima doplacuje. Kad dodas sve sto drugi daju uz osnovni model, Skoda uopste nije jeftina.
Inače 2010. kad je kupljena naša Fabija već nije postojala Škoda u ponudi bez klime, dakle 6-7 godina minimum nema doplate za klimu. Ne znam za teretne varijante, pričam o civilnim. Isto važi za celu gamu modela.
Budzet je 12, natezanje do 13. Ovo daleko premasuje budzet, a za ove novce mislim da moze i bolje. Od Skode iskljucivo fabia karavan i to kao poslednja opcija.Day Walker napisao:Za 13.900e ima Octavia 1.0tsi 115ks u Active opremi.
Ovo C4 u nazivu je marketinski trik, auto je radjen na bazi C3. Razlika je sto je unutra manji od C3, ali ima nesto veci gepek. O enterijeru ne bih, ne mogu da zamislim da gledam ono svaki dan.Geza napisao:
Pa ovde na forumu je čovek probavao baš taj motor i bio zadovoljan. Znam ljude koji je voze i takođe su zadovoljni. Bilo je pozitivnih pisanja i za golf sa tim motorom. Sve zavisi kome šta treba. Na kraju, može to na čip do 130+ KSpetarboj napisao:Ali kupiti oktaviju od 86ks... Stvarno treba mrzeti sebe...