Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Evo sta voli moj dzukac da jede, ne hranim ga ja tako ali su ga baba i deda navikli dok je bilo na selu:
https://www.youtube.com/watch?v=mMHQhj8 ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=mMHQhj8 ... e=youtu.be
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Moj jede govna. Nije bitno je l od krave, konja ili drugih životinja, ali ih jede. Ne znam zašto to radi.
Star je 12 godina, 'uvezen' iz Poljske. Tamo je bio Janko, tako je i ostalo. Ima dobru kondiciju za njegove godine. Neki maksimum koji smo imali je 21 km i 9 sati planinarenja i već je posustajao polako, najverovatnije zbog sunca.

Star je 12 godina, 'uvezen' iz Poljske. Tamo je bio Janko, tako je i ostalo. Ima dobru kondiciju za njegove godine. Neki maksimum koji smo imali je 21 km i 9 sati planinarenja i već je posustajao polako, najverovatnije zbog sunca.

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Moguce da mu fali nesto u redovnoj ishrani pa zbog toga. Jel si probao da mu menjas hranu?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Moj jede samo kokosija govna, pustim ga i zacas ocisti dvoriste.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Hahaha ja sam imao jednog dodza koji je jeo sopstvena 
Reciklirao ih
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Reciklirao ih

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U čemu je fora? Nekoliko ljudi mi se žali na to.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Ma vegani
Fantasticni snimci. Ides sam sa psom na planinarenje ili u grupi?
Ovaj moj mesanac moze da izdrzi oko 5-6 km setnje, vozili smo se kolima pa smo peske isli dalje do sela i ode bez problema, vec u povratku krene da zaostaje i da se gega u hodu. Pre nego sto sam ga doveo u "grad" zivelo je sa babom i dedom bez kontakta sa drugim psima i ljudima pa sad urla na skoro svakog prolaznika, ali sto je dobra strana toga da troduplo veci psi beze glavom bez obzira od njega.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- passenger
Menjao sam mu hranu, ali opet mu nešto fali izgleda. I to sam dobro plaćao, i do 30 eura 4kg i nije hteo da jede. Dva puna pakovanja sam bacio jer neće da jede. Sad smo prešli na najjeftiniju, pedigree i za sada je jede. Oni prave za stare pse tako oblikovanu hranu, da ih on lako zubima krca. Ove druge koje sam kupovao su tvrde i nezgodne za njega.
Što se tiče izmeta, voli da se valja u njima. Skorije sam ga čistio pola sata, nisam hteo da ga pustim u auto. Nebitno od koje životinje je izmet, uvalja se u njih. Takođe se valja u posmrtne ostatke životinja. Recimo o leš nekog miša itd. Ni tu ga ne kapiram najbolje. Ali generalno je vrhunski pas. Vrlo vaspitan (odgovorna supruga), vrlo dobar, ne ujeda, ne napada prvi nikada. Mačke mu ližu rep,uvo, ne reaguje. Takođe i za decu. Jednom sam napravio foru, kao uzmem nešto u ruku da ga gađam i tako se uplašio da se prevrnuo i pao i krenuo da beži od straha. Namučio se u Poljskoj 6-7 godina izgleda, tukli ga i maltretirali. Bio je pas jednog beskućnika, pa ga je supruga sa ostalih tridesetak pasa uzela sa sobom. Sve je podelila, samo on ostao.
Iako je star, dobar je lovac. Zaklao je zeca u javnom ZOO parku za 2s. Pobegao zec van kaveza i sreli se u šumi i zaklao ga čas.
I nervira me što se u poslednje vreme smesti kod naših nogu da spava. U sred noći samo skoči na krevet kod nogu i spava. Srce mi stane kad skoči tako.
Planinarimo isključivo sami, tj. supruga, pseto i ja. Imamo svoj neki tempo i svoje vreme za planinarenje. Dogovarali smo se ranije sa nekim prijateljima, ali njima ne odgovara tako rano (recimo mnogo im je rano u 8h, a kada je leto, najbolje je oko pola 6-6 da se krene). Drugima je teško tu gde idemo itd.

Što se tiče izmeta, voli da se valja u njima. Skorije sam ga čistio pola sata, nisam hteo da ga pustim u auto. Nebitno od koje životinje je izmet, uvalja se u njih. Takođe se valja u posmrtne ostatke životinja. Recimo o leš nekog miša itd. Ni tu ga ne kapiram najbolje. Ali generalno je vrhunski pas. Vrlo vaspitan (odgovorna supruga), vrlo dobar, ne ujeda, ne napada prvi nikada. Mačke mu ližu rep,uvo, ne reaguje. Takođe i za decu. Jednom sam napravio foru, kao uzmem nešto u ruku da ga gađam i tako se uplašio da se prevrnuo i pao i krenuo da beži od straha. Namučio se u Poljskoj 6-7 godina izgleda, tukli ga i maltretirali. Bio je pas jednog beskućnika, pa ga je supruga sa ostalih tridesetak pasa uzela sa sobom. Sve je podelila, samo on ostao.
Iako je star, dobar je lovac. Zaklao je zeca u javnom ZOO parku za 2s. Pobegao zec van kaveza i sreli se u šumi i zaklao ga čas.
I nervira me što se u poslednje vreme smesti kod naših nogu da spava. U sred noći samo skoči na krevet kod nogu i spava. Srce mi stane kad skoči tako.
Planinarimo isključivo sami, tj. supruga, pseto i ja. Imamo svoj neki tempo i svoje vreme za planinarenje. Dogovarali smo se ranije sa nekim prijateljima, ali njima ne odgovara tako rano (recimo mnogo im je rano u 8h, a kada je leto, najbolje je oko pola 6-6 da se krene). Drugima je teško tu gde idemo itd.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ova nasa mala u poslednje vreme pocela da jede sve i svasta. Skoro se najela maltera (renovirali smo stan skoro) pa je zavrsila kod doktora, jutros je uhvatim da reciklira a zdere vise nego njena majka. Nema mi logike.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Od strica pas, ali kao da je moj. Svako ljeto kad dodjem pas bukvalno skace na mene
Obozavam ga, zao mi je samo sto ga ne vidjam cesto.

- passenger
Brundov debeli.
Lepo pseto.
Crni vučjak je prelep, ne znam je l si vidjao uživo?
Lepo pseto.
Crni vučjak je prelep, ne znam je l si vidjao uživo?
Jesam jesam
Obozavam ih, volio bih uzeti takvog istog, ali mi ga zao drzati u stanu.