Porsche Macan
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Porsche Macan
Pojelo ga je vreme. Negde je na pola puta izmedju proslog X3 (i E90) i F30. A kvalitet je isto na nivou 3-jke iliti osetno ispod X5.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I u GLE je tragičan enterijer...
Potpuno je u skladu sa eksterijerom.
Mislim da savršeno gađa odgovarajući segment.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sarapova je kako se kaze ambasador Porsche-a.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
X4 ili GLE ?nidza napisao:Potpuno je u skladu sa eksterijerom.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
shandu90 napisao:Sarapova je kako se kaze ambasador Porsche-a.
Vise nije, dobila pedalu posle dopinga i od Tag Heuer
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Seljaci
- Delija
- Kontakt:
Evo skratili joj suspenziju 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ljudi, Macan je brutalan auto, stvarno je nesto posebno.
Kao sto kazete jeste on dosta skup, ali istina je i da cuva cenu bolje od bilo kog konkurenta te na kraju ako ga vozate 4 godine on nece biti skuplji od nekog slicnog konkurentskog auta.
Nije nizak auto uopste inace (OK, jeste nizi od Cayenne i sl, ali nikako nije nizak), i ima gomilu mesta za glavu.
U principut meni u njemu unutra malo sve ono desno od volana malo kvari utisak. Dakle skroz od ekrana pa do suvozackih vrata, prosto je bezveze, navigacija i dugmici oko nje deluje sve dosta skromno i mene pocne da nervira posle malo vise vremena (to je ona razlika izmedju 20min napaljene voznje i kad malo spustite loptu pa polako). Kad sednete popsle toga u BMW ili Merc to sve deluje neuporedivo lepse i luksuznije, razumem ja ovo ono sportska nota ali svejedno.
U princiu zato su sada u Panameri i redizajnirali sve (osim sto opet za nepoverovati nisu stavili HUD).
Da kupujem drugi auto, i da mi je ok toliko para da dam za drugi auto mislim da bih ga odmah uzeo, ovako za jedini mi je previse kompromisa, pre svega u pogledu prostora.
Kao sto kazete jeste on dosta skup, ali istina je i da cuva cenu bolje od bilo kog konkurenta te na kraju ako ga vozate 4 godine on nece biti skuplji od nekog slicnog konkurentskog auta.
Nije nizak auto uopste inace (OK, jeste nizi od Cayenne i sl, ali nikako nije nizak), i ima gomilu mesta za glavu.
U principut meni u njemu unutra malo sve ono desno od volana malo kvari utisak. Dakle skroz od ekrana pa do suvozackih vrata, prosto je bezveze, navigacija i dugmici oko nje deluje sve dosta skromno i mene pocne da nervira posle malo vise vremena (to je ona razlika izmedju 20min napaljene voznje i kad malo spustite loptu pa polako). Kad sednete popsle toga u BMW ili Merc to sve deluje neuporedivo lepse i luksuznije, razumem ja ovo ono sportska nota ali svejedno.
U princiu zato su sada u Panameri i redizajnirali sve (osim sto opet za nepoverovati nisu stavili HUD).
Da kupujem drugi auto, i da mi je ok toliko para da dam za drugi auto mislim da bih ga odmah uzeo, ovako za jedini mi je previse kompromisa, pre svega u pogledu prostora.
Delija i Floyd , zezam se ljudi malo sto ste na kraj srca . Najvaznije je da Laki kupi ono sto mu odgovara zbog i visine i plus da mu se svidi . Sta ja imam od toga pa i da kupi merca . Meni svejedno .
Ja cu mu cestitati sta god da odabere .
Ja cu mu cestitati sta god da odabere .
- Delija
- Kontakt:
Pa i mi se zezamo, sunac mu poljubim 

Macan 2.0
https://youtu.be/QAU8RK8Mmw8
https://youtu.be/QAU8RK8Mmw8
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
https://www.youtube.com/watch?v=S1jh2wObTzg