Mobilne telekomunikacije
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Mobilne telekomunikacije
Kome treba dosta interneta najbolje je kod telenora da upari obicni paket sa onim njihovim mobilnim internetom. To moze posle normalo na telefonu da se koristi. Ide i 50% vise svega.
Dve kartice trebaju, ili sve ide na jednu?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Jedna ide u telefon i preko nje ti je dostupno sve iz oba paketa. Druga ide u mifi modem ili tablet.
Skupi su im paketi svakako. Za dve godine ću da razmislim o Telenoru, i to ako ostane Superset u ponudi.
Ja sam pre par meseci, planiram sad da idem da kažem da hoću da mi produže ovu akciju na celokupan period pretplate,ili da potpišem novi ugovor na 2 godineDarko napisao:Ja pre par dana produzio ugovor kod mts-a naredne 2 godine. Dali su mi samo prvu godinu dupli net. Nisu ovu novu akciiju sponenuli. Pederski.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Javi obavezno sta si uradio.. Bas je pederski da ne kazu. Pogotovo kad si njihov korisnik 13 godina.
Inace nemam primedbe na tu akciju 50 posto popusta koju koristim godinama. Izadje me 600 min ka svima, 1000 sms i 2000mb sve ukupno 999 dinara mesecno.
Inace nemam primedbe na tu akciju 50 posto popusta koju koristim godinama. Izadje me 600 min ka svima, 1000 sms i 2000mb sve ukupno 999 dinara mesecno.
Dajte neku preporuku za gejphone 5s, futrola, koja nece izgrebati telefon.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ja sam preko Telenora uzeo Mifi uredjaj,pretplata 550 dinara 5gb neta,stavio uredjaj u kola i kraj.. U kolima sam najvise vremena pa tu najvise potrosim mb 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Thule X3. Mislim da su im sad na akciji...nikaragva napisao:Dajte neku preporuku za gejphone 5s, futrola, koja nece izgrebati telefon.
Sta je najbolje od 100-120e? Za sad nisanim Idola 3 od 4.7 svidja mi se zbog dobrih zvucnika i Huawei 4c koji je boljih performansi ali mislim i tezi za kupovinu. Koristim tel za internet 60% i youtube 40%.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Ako internet u telefonu ogranicim 2G, da li trosim megabajte iz paketa? MTS-ov sam korisnik
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Znam za brzinu naravno. Pokolebalo me to sto nakon potrosenih megabajta iz paketa imam neogranicen net po 2g brzini
Bitna je količina koju potrošiš, ne brzina kojom ih trošiš.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Telenor je za biznis korisnike ukinuo taj neograniceni/spori net, po potrosenom paketu. Za privatne nisam gledao. Novi paketi su nesto cudni, mislim da su uveli zbirno min+sms, tj da postoji zajednicka kvota, kao kod VIPa sa onim smartovima. Provericu.
TapaT
Edit:
Google je danas predstavio Pixel i PixelXL telefone (identicnih karakteristika, osim 5 i 5,5" ekrana), koji ce raditi na Nugatu (Android 7.0).
TapaT
Edit:
Google je danas predstavio Pixel i PixelXL telefone (identicnih karakteristika, osim 5 i 5,5" ekrana), koji ce raditi na Nugatu (Android 7.0).