Parkiranje
Re: Parkiranje
Pored tolikih slobodnih parking mesta, on je odlucio da blokira semafor i raskrsnicu...

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
E, al ne plaća se ako nisi na obeleženom mestu.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Skupo je 40 i nesto dinara... strasno. A tek sad vidim da nema ni tablice na prikolici.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Možda mu je problem manevrisanje kolima sa prikolicom...
Komotno je mogao da stane uzduz na parkingu a ne na semaforu, ako se vec zadrzavao krace preptostavljam...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jeftiniji ste od nas.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
To je najjeftinija, treca zona.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Plava zona na NBG, 31 din?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Pre neki dan ulazim na taj "parking" i vidim na par automobila ove papiriće, znači da su komunalci naišli malo pre mene. Juče su ponovo prošli i podelili kazne. Plašim se da ovo nije njihov standardni harač, nego da se neko od komšija prihvatio telefona i prijavljuje. A parkinga u blizini ni za lek, čak ni onog koji se plaća...Vladapetr napisao:Zateknem danas na šoferci, tolike godine se parkiram iza zgrade i baš danas mi napišu kaznu
Kad će ovo da stigne i koliku radost mogu da očekujem?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Kod nas u kraju, kad je jedan komšija napokon rešio da radi (omatorio za tribine) i to baš u komunalnoj policiji, da bi svima stavio do znanja kako je uspeo u životu, krenuo je da šalje kolege da kače te kazne u našoj ulici. Čak se hvalio da je to njegovo maslo, kao u blizini je škola i vrtić - dovešće on nas u red...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pomešao sam cene parkinga, dobro je napisao Heroj. Zelena zona je 41 din, a plava je 31 din.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
@Vladapetr
Ako je iza zgrade i ako ste vlasnici stanova, pogledaj katastarski plan, svaki stanar ima pravo na odredjeni deo parcele (bar tako je kod mene)... ako je tako, kazna je nistavna - to znam jer su se komsije nesto tuzakale i na kraju se lepo vidi na parceli sve, a tako je i uknjizeno prilikom otkupa/kupovine stana. To se vodi kao zajednicka povrsina podeljena na jednake delove.
Ako je van toga, onda nista
Ako je iza zgrade i ako ste vlasnici stanova, pogledaj katastarski plan, svaki stanar ima pravo na odredjeni deo parcele (bar tako je kod mene)... ako je tako, kazna je nistavna - to znam jer su se komsije nesto tuzakale i na kraju se lepo vidi na parceli sve, a tako je i uknjizeno prilikom otkupa/kupovine stana. To se vodi kao zajednicka povrsina podeljena na jednake delove.
Ako je van toga, onda nista

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma kakvi, ovo mi je kod posla deo iza jedne zgrade gde se udenemo za parking. Ako se nešto ne reši, moraću poprilično da tabanam.
There are 10 kinds of people in the world:
Zadrzah se juče malo duže i napisase mi kaznu jer ne produzih parking (trebao sam svaku sekund da krenem ka kolima) i evo danas plaćam parking opet kad mi naplatise Full kaznu porukom??? Skoro 2000 dinara
Kome da se žalim da stornira se to, nevjerovatno mi je da mogu to dzukele, barem da su pola ko sto piše na kazni ako platite u roku od nedjelju.
Da se obratim operateru ili parking servisu?
Kome da se žalim da stornira se to, nevjerovatno mi je da mogu to dzukele, barem da su pola ko sto piše na kazni ako platite u roku od nedjelju.
Da se obratim operateru ili parking servisu?