Treba da se saosecamo s njima?Kuzmanovic napisao:Sprema se ozbiljan uragan da udari na Floridu, Georgiu, South i North Carolinu. Kazu da ce biti cetvrtog stepena pa sve zatvaraju dole na Floridi.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Brzine idu u H-a !!!

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Meni burazer na Floridi. Kaze da u blizini duva 200+mph, sto je prilicno. Haiti broje preko 100 mrtvih. Oni bas nemaju srece...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa realno, oni zive u barakama od "kartona" 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Vidim kako su ih spasile...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bice jezivo sutra i za vikend, vec je proglasena uzbuna i vanredno stanje jer znaju sta ih ceka (predvidjaju da ce biti gore nego 2004. godine, kad je bio isto neki zajeban uragan). A to ko ce da se saoseca sa njima je individualno, meni je krivo. Mogu misliti kako je njima tamo, znas da ti dolazi nesto sto ce ti najverovatnije odneti kucu (mozda i vise od toga) a ne mozes nista da uradis po tom pitanju.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Šta sad, praviš se glup ili stvarno misliš da će zidani objekat da se odupre vetru brzine 200+ mph?Delija napisao:Vidim kako su ih spasile...
- Delija
- Kontakt:
Ja moram da se pravim glup, a ti izgleda jesi glup
Kao prvo - nije 200 mph, vec 200 kmh - drasticna razlika.
I da, inzenjerski pristup gradnji ce da spreci takve posledice - ali oni nemaju para za to.
I Japan pogodi s vremena na vreme opasan tajfun, pa ne pobije tolike ljude - isti taj tajfun zvekne Filipine/Kinu i odvali ih.
I u USA kada dodje do toga oni najsiromasniji stradaju.
Nije rec o tornadu koji deluje na daleko manjem prostoru i sa daleko vecom energijom, vec o uraganu/tajfunu.
Malo se informisi pre nego sto krenes sa filozofiranjem.
Kao prvo - nije 200 mph, vec 200 kmh - drasticna razlika.
I da, inzenjerski pristup gradnji ce da spreci takve posledice - ali oni nemaju para za to.
I Japan pogodi s vremena na vreme opasan tajfun, pa ne pobije tolike ljude - isti taj tajfun zvekne Filipine/Kinu i odvali ih.
I u USA kada dodje do toga oni najsiromasniji stradaju.
Nije rec o tornadu koji deluje na daleko manjem prostoru i sa daleko vecom energijom, vec o uraganu/tajfunu.
Malo se informisi pre nego sto krenes sa filozofiranjem.
- Delija
- Kontakt:
Opominji onog ko je poceo da vredja apsolutno bez ikakvog povoda.
Ljudi su tamo na radnim mestima, ne znam detalje. Dok su neki pobegli na vreme.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja znam da zatvaraju puteve i mostove (ne sve naravno), poceli su sa zatvaranjem oko 4pm (sad je 6pm na floridi).
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Zajebavaš i dalje?Delija napisao:Ja moram da se pravim glup, a ti izgleda jesi glup![]()
Ti vređas, jbgDelija napisao:Opominji onog ko je poceo da vredja apsolutno bez ikakvog povoda.
Da.Sve su to ljudi.I tamo je necija zena,sestra,dete,generalno porodica.Ne daj Boze nikome bilo kakvu elementarnu nepogodu.Day Walker napisao:Treba da se saosecamo s njima?Kuzmanovic napisao:Sprema se ozbiljan uragan da udari na Floridu, Georgiu, South i North Carolinu. Kazu da ce biti cetvrtog stepena pa sve zatvaraju dole na Floridi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .