Mc, uradi to ako ti baš gori, mada ne znam koliku razliku možeš da napraviš. Sigurno ne neku značajnu. Nećemo u detalje naravno, nego kažem onako. Prodaješ odličan auto koji ti ispunjava sve zahteve da bi uzeo nešto reda radi. Drugo je da imaš neki drugi prevoz pa da prodaješ ovaj, ali ovako nisam pametan koliko je to dobra investicija. Ako ipak odlučiš onda ga DOBRO pregledaj komplet, da vidiš koliko eventualno ulaganja ima.
Koji jos motor osim ovog 2.0 D(T)I je za preporuku u Astri G ?
Jedan rodjak sa sela kupuje auto, nema pojma o kolima pa je bitno da je što jednostavniji i jeftiniji za popravke ako nesto crkne. Ja sam dobio prilicno nezahvalan zadatak da mu pomognem da kupi kola, njemu bi odgovarala astra g karavan.
Ako neko ima preporuku za neku javite, raspolaze se sa oko 2000-2200
U njegovom slučaju išao bih na benzinjare,reče kvcali koje mada neće pogrešiti ni sa 16v varijantom 1.6. Najbrojniji su u oglasima i najviše će na njih i naletati,jedino što će morati da kontroliše ulje. A generalno ne znam ni jedan motor koji je išao u G a da je za zaobilaženje. (ograđujem se za 1.2 i 1.7Td, jako su retki i slabo sam upoznat s njima)