Ne vredi, Qashqai vodi
Ali u klasi je stvarno u vrhu po vidjenom - treba da se cujemo sa prodavcem za test voznju.
Ono sto mi je najveca zamerka kod Mazde 3 pored losih opcija finansiranja je enterijer - ovde bi progutao cak i tablet, mada mi upada u oci.
@passenger
Njene pare - nek pazari sta se njoj svidja
BTW, predomislice se do proleca jos 10 puta
@Darko
Videla je Talisman sa 19-icama odmah pored, gleda i moj auto svaki dan + pored mene je pocela i da zagleda felne i videla je koliki uticaj ima na izgled auta.
I've created a monster
@Floyd
I meni Qashqai deluje kao optimalno resenje u tom cenovnom rangu, a i njoj se najvise svidja od onog sto smo gledali u tom rangu cene.
Ali ovaj GT Line stvarno fino izgleda. Moram da vidim kako izgleda adekvatna Astra K - prosli put su u salonu imali samo neku znj opremu. Mada i ovi nisu imali u salonu GT Line, vec je to bio neciji auto. Sa druge strane i razumem ih - danas je u isto vreme bila porodica sa ne malim detetom da zagleda Megane i ova moja je toliko popiz*ela kako se ponasaju prema autu da sam je jedva zadrzao da se ne posvadja sa njima - a i u meni je prokuvalo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...