Mozes malo i Nidzi

Ok što se bezbednosti tiče, ali nekako mi je ovo baš ružno, pritom guma uopšte ne štiti felnu, lako ću da ih oštetim na ivičnjak ili nešto slično.Sloba napisao:Mozes voziti slobodno. Ja sam vozio 165 gumu na 6.5" i isto je izgledalo.
Kao najbolja guma po testovima i šara mi se dopala, al sad ću definitivno da je menjam za neki drugi brend...maniaxxx napisao:Zašto kupuješ sranje od goodyeara. Inače mislim da ovo nije kritično šta se sigurnosti tiče, a izgled, kako kome, preživečeš
Slikaj ako te ne mrzi.sasha015 napisao:Kako moze biti do sirine gume?195 je 195.
Ne moze biti manje ili vise.
Slikacu ti moje danas 195/65 r15, ug9 na 6j celicnim.
I hankook letnje na 6.5 j alu.Ako ti znaci nesto da uporedis.
Znam al ovo je fabricka felna za moj auto i siguran sam da 195-65 r 15 mora lepse da naleze, al videcu jos ako ne bude taj slucaj u ponedeljak se mozda vracam na celicne felne.Markoni napisao:Obzirom da ti ta dimenzija gume treba, zasto ne uzmes druge, odgovarajuce, felne a ove prodas? To mi nekako deluje najlogicnije.
@Sasa Razlikuje se cesto sirina gume u zavisnosti od proizvodjaca, kada su u istoj dimenziji. Nije to nesto preterano, ali razlika postoji.
Tapatalk Post