. Hahah istinaaviator napisao:Mene Nisanov volan podseća na:
Sent from my iPhone using Tapatalk
. Hahah istinaaviator napisao:Mene Nisanov volan podseća na:
Verujem, nissan je ipak stepenica vise.Floyd napisao:Kvalitetniji je QQ od Kadjara.
Megan na ovoj slici gore izgleda užasno.
Nije nista jeftiniji od Mazde 3 kada se opremi manje-vise istom opremom - to sto je njoj zanimljivo kosta 20k evra iliti kao Mazda 3 G120 Takumi.Sloba napisao:Delija, za Civic mogu da razumem. Bilo da se nekom svidja ili ne, enterijer i celokupan dizajn zaista su posebni, ali ne vidim sta je kod novog Megana interesantno. Razumem da je dobra kupovina jer je relativno jeftin u okvirima svoje klase i naspram toga da je kao model svez, ali zanimljiv ili lep enterijer (pre svega instrument tabla)... to me iznenadjuje od tebe. Da si, osim Civica, pomenuo neki DS, Citroen, Pug, AR... pa da pricamo. Ovde stvarno ne znam sta bi velicali, osim mozda cene.
Spolja je stvarno lep automobil sa, po meni, jednim nedostatkom - onim dodatkom na prednjim farovima. Od nazad i sa boka je savrsen.
Qq ne znam sta trazi u prici, ako je devojka toliki esteta. U toj klasi tesko je naci sta je manje lepo i zanimljivo.
To vazi i za Mazdu, naravno.ikac2000 napisao:Samo sto je QQ laksi za postprodaju i verovatno bolje drzi cenu, jer je jedan od najprodavanijih.