Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Kad dobijem poziv kod sudije, imate li koji savjet za moljikanje za minimalnu kaznu? Raspon od 6000-20000 pa ono pozeljno ovo prvo... Barem ce mi dio pokrit neko ali svejedno.
Ne pokusavaj da odbijas krivicu, sve priznaj odmah a usput nabaci neko opravdanje... Naglasi da do sada nikada nisi bio osudjivan za nikakve prekrsaje (iako jesi, nece proveravati).
Pokusaj da ostavis dobar utisak.
99% ces dobiti minimalnu kaznu.
Pokusaj da ostavis dobar utisak.
99% ces dobiti minimalnu kaznu.
To sam radio prosli put i kaznio me na pola puta ono ni minimalno ni maksimalno, jos polozio bio taj dan zadnji ispit na faksu i fino me "castio" 
Sad razmisljam da dodam da sam socijalni slucaj ili nesto tako, tuzni izgovor da mi da minimalno.

Sad razmisljam da dodam da sam socijalni slucaj ili nesto tako, tuzni izgovor da mi da minimalno.
Cudi me, meni uvek stave minimalno
Probacu svakako, kulturno i sve tako pa sta bude. Barem mi vozacku ne uzese, a i plus je sto sam otkrio da mogu da vozim i u Srbiji bez saobracajne dok cekam nova da se izradi a registrovano auto i imam polisu iz CG itd (sem ako su me za to pustili).
Ne znam jesam li ja kreten ili su ovi policajci dzukele bile.
Znaci istekla mi saobraćajna i imam potvrdu da sam platio polisu, registraciju u uplatnicu i prave se ludi ono muljaju kao i aj da duvas. Ja duvam ono ne pisti, tek kasnije skontao jer bas rijetko duvam pa mi nije u navici da obratim pažnju kad ono 0.53 pa tu neka prica oo boze da bi na kraju uzeli 2000 dinara.
I ja tako vozim i kontam da sam kreten, em sto nije zvonilo ono govno i ne vjerujem da je to moj rezultat em sto je nemoguce.
Evo kratki timeline:
9:15-30 vecerao
10:15 prvo pivo
11 drugo
12 treće
1 nista ne pio do 1:30 kad sam uzeo litar vode i sam popio.
I ovo tek bi oko 2:45 znači nemoguće. Usta im se poserem lopovska, sreca je mozda da odma ne poceh o ovome razmisljam jer bih imao burniju reakciju. A cigani sve da sam provalio sudija njihovu riječ uzme, jos eo kad "naduvah" 0.53 ja reko nemoguće dajte opet kad meni ovaj ne može više hahahha jesam kreten e jbm ti zivot
Sent from my D6503 using Tapatalk
Znaci istekla mi saobraćajna i imam potvrdu da sam platio polisu, registraciju u uplatnicu i prave se ludi ono muljaju kao i aj da duvas. Ja duvam ono ne pisti, tek kasnije skontao jer bas rijetko duvam pa mi nije u navici da obratim pažnju kad ono 0.53 pa tu neka prica oo boze da bi na kraju uzeli 2000 dinara.
I ja tako vozim i kontam da sam kreten, em sto nije zvonilo ono govno i ne vjerujem da je to moj rezultat em sto je nemoguce.
Evo kratki timeline:
9:15-30 vecerao
10:15 prvo pivo
11 drugo
12 treće
1 nista ne pio do 1:30 kad sam uzeo litar vode i sam popio.
I ovo tek bi oko 2:45 znači nemoguće. Usta im se poserem lopovska, sreca je mozda da odma ne poceh o ovome razmisljam jer bih imao burniju reakciju. A cigani sve da sam provalio sudija njihovu riječ uzme, jos eo kad "naduvah" 0.53 ja reko nemoguće dajte opet kad meni ovaj ne može više hahahha jesam kreten e jbm ti zivot
Sent from my D6503 using Tapatalk
Tri piva 0.75 promila.
TT
TT
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ili ili... Onda je ono prvo 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Mozda ako ih popijes zaredom a ne tokom 3 sata i onda skoro 2 sata nista sem voda. Plus jesi li jeo, tezina visina itd ima faktora.
Ako aparat ne treba da pisti onda ok, ali kad sam sklapao kasnije kockice, prikrivao ga je, nije pistao, nije dao ponovo da duvam, prica ona klasicna muljatorska no dobro.
Ako aparat ne treba da pisti onda ok, ali kad sam sklapao kasnije kockice, prikrivao ga je, nije pistao, nije dao ponovo da duvam, prica ona klasicna muljatorska no dobro.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Mislim da je to vreme kad si loše duvao prošlo, aparati su mnogo precizniji nego pre
Boringly average, but also perfect for school run mums
Nemoguc je takav rezultat osim ako nemas 50 kg i ovo ti je prvo pijenje piva u zivotu. Imas prava da trazis da ti vade krv ako si nezadovoljan rezultatom. Ja sam jednom pre 4-5 god trazio jer sam naduvao 0.53 i na vadjenju krvi sam imao ispod 0.5.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Onaj mali aparat, sto samo meri prisustvo alkohola, moze da meri kroz razgovor. Pandur me zaustavio, pitao me da li sam pio i u isto vreme aktivirao aparat i ja kako sam mu rekao "Ne, nisam nista pio od alkohola" ono govance zapistalo i reklo mu da govorim istinu. 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jel dolazak ekipe za vadjenje krvi i dalje 9 crvenih? Inace sto se tice priznavanja na sudu, ja sam u samim pocecima karijere umesto 50k platio 14k gradu stetu. Jos sudija rekao tad ti si prvi klinac koji je sve priznao
mislim se shut up and take my money...
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Da, ali fora je sto aparat nije ni pistao, i na nacin kako mu ga je kolega donio i prikrivao i jos druge stvari 99% sam siguran da je rezultat vec pisao i da ga je na tome zadrzao.Ji 4Tze napisao:Mislim da je to vreme kad si loše duvao prošlo, aparati su mnogo precizniji nego pre
Znam, zato sam i napisao vremenski raspon u kome se sve to desilo. E za krv sam i razmisljao ali krv ti generalno vise pokaze nego aparat ( a tada sam jos bio zabezeknut da sam toliko naduvao) pa rekoh da ne najebem jos vise, jer cekam kaznu ovu drugu pa da me jos klepe sa ovim na sud...ftj napisao:Nemoguc je takav rezultat osim ako nemas 50 kg i ovo ti je prvo pijenje piva u zivotu. Imas prava da trazis da ti vade krv ako si nezadovoljan rezultatom. Ja sam jednom pre 4-5 god trazio jer sam naduvao 0.53 i na vadjenju krvi sam imao ispod 0.5.
Da, onaj mali, njemu je samo 1 dah potreban da pokaze ima li alkohola pa onda ti veliki donesuKuzmanovic napisao:Onaj mali aparat, sto samo meri prisustvo alkohola, moze da meri kroz razgovor. Pandur me zaustavio, pitao me da li sam pio i u isto vreme aktivirao aparat i ja kako sam mu rekao "Ne, nisam nista pio od alkohola" ono govance zapistalo i reklo mu da govorim istinu.

Mislim da ti ne dovode ekipu vec te vode u VMA, barem u Beogradu a ti troskovi su bili, ne sjecam se bas ali moozda oko 4-5 hiljada. Trebao sam trazit jos da mi hormone provjere itd xD al to je bilo davno i isto neka zanimljiva situacija, krv je pokazala duplo manje od alkotesta ali opet malo iznadshandu90 napisao:Jel dolazak ekipe za vadjenje krvi i dalje 9 crvenih? Inace sto se tice priznavanja na sudu, ja sam u samim pocecima karijere umesto 50k platio 14k gradu stetu. Jos sudija rekao tad ti si prvi klinac koji je sve priznaomislim se shut up and take my money...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A što uopšte piješ bilo šta kad znaš da ćeš da voziš? Ajde to jedno pivo bi ti i tolerisao, ali tri za veče, a sedaš u auto, ne ide. Pusti sad priču jeo si, ovo ono, to se prosto ne radi.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !