Floyd napisao:Veoma lepo. Infotainment na prvi pogled deluje konfuzno ali je prilično jednostavan za korišćenje i što je najbitnije, brz. Ima Google mape što je najbolje rešenje. Sedišta udobna sa nekoliko programa masaže.
Jedino mi se nije preterano dopala klavir lak plastika ali jbg, to je sad moderno.
Verujem da je pravo uživanje voziti se u ovom autu
Jedino što meni sad svaki auto, pored mog kamiona izgleda nisko i skučeno

Ebi ga, Panamera jeste bas niska, to joj je objektivno mana, samo kad se pogledaju noge lika levo kako stoje jasno je koliko se nisko sedi. Nije ni sampion prostora. Ali je toliko sexy da nemam reci pa joj se mnogo toga moze oprostiti. Nisam siguran ni koliko su ta sedista udobna za duza putovanja.
Svidja mi se sto je ekran integrisan a ne prate trend tableta. Ovo sve oko menjaca, ne znam sta da mislim, kontam da nije lose ali nije vise ni unikatno.
Dobro je sto su provalili i kako rucica menjaca treba da radi (da ne kazem videli od BMW-a

), skroz nazad je D, skroz napred R, a P je posebno dugme. Do sada je bilo nezgodno jer je P bio skroz napred a iza njega R pa ako hocete u rikverc da idete morate da gadjate da ubodete pravu poziciju.
Volan i tabla su perverzija, za HUD debili, ne znam sta drugo da kazem.
P.S.
I sta kazes, sedis u Panameri pa u Megane i onda nije Megane nesto

Ti sajmovi potpuno poremete referentnu tacku dok si na njima, odjednom nista nije nesto posebno