Svaka čast na ovom, retkost, posebno jer je bmw vozač u pitanjuDelija napisao:To uvek radim upravo zbog toga da mi ne bi pao pod tockove. Ako ne mogu odmah da preteknem - sacekacu.

Ovde me tako pretiču, magistrala, 80 ograničenje, ja biciklom napravim kolonu, bus polako iza mene vozi, iza busa dosta auta. Iako sam se sklonio skroz udesno koliko sam mogao, ne pretiču me dok je saobraćaja iz suprutnog smera. Baš su strpljivi i kulturni. Off topic
Kao juče na kružnom toku: devojka sa L oznakom vozi auto, ugasi joj se pri uključenju na kružni tok, bukvalno 2-3 minuta nije mogla da krene jer joj se non stop auto gasio i napravila dugačku kolonu, ali niko nije svirnuo. Ja sam možda i imao prostora da je obidjem jer sam žurio, malo preko ivičnjaka i eto, ali nisam hteo da joj ne nabijam nervozu.
A u Srbiji me pretiču sve na 10 cm. Sećam se jednog poremećenog debila sa Tamićem/Zastavicom. Lik tik pored mene prošiša sa bar 60 km/h. To mi je bila vožnja od 100 km i rekao sam nikad više. Tada sam rešio da idem samo po brdima i šumom.