Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ja sam za zenu uzeo Fuldu KM3. U 185 60 15 je oko 5000 din., Sava je 4500 din., a GY, Dunlop 7+. Mislim da Fulda ima super odnos ulozeno-dobijeno.

I meni je tako delovalo, ali da proverim. Vozio sam zimsku Fuldu na i30 i bio baš zadovoljan.
Velika je razlika 5 vs 7+. Mislio sam da je u tim malim dimenzijama i manja razlika.
Ok, onda superNexT napisao:Apsolutno nikakve, samo mi se vise svidja.sara Contija 850P.Miljankg napisao:A kakve veze ima sto je usmerena? Sto ti to smeta? To nije dobro za sneg ili nesto drugo? Pitam jer ne znam kakve su mane usmerene gume itd...NexT napisao:Koji sam ja mentol... Bio sam ubedjen da je 850P zapravo 850 koji meni treba i sad sam se smorio sto je 850 usmerena kao i Dunlop...
Ide Dunlop i ove godine...
Posto su ovako vec jako slicne, uzimam Dunlop koji mi je proveren prosle god

Conti TS 860 ili nokian a4?
Ili nešto treče ( celogodišnje isl)
Ili nešto treče ( celogodišnje isl)
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sličnu dilemu sam imao oko Nokian i Mišelina.
Ipak sam uzeo premijum gumu i sa Alpin 5 vozim 100-120 autoputem pokrivenim snegom (ima li kod tebe akcija, ako uzmeš 4 Mišelin gume, dobiješ 30 eura u gorivu? U Austriji ima, tako da, ako ti nije daleko, možeš da kupiš tamo negde, dobiješ povraćaj poreza i 30 eura u gorivu).
Ipak sam uzeo premijum gumu i sa Alpin 5 vozim 100-120 autoputem pokrivenim snegom (ima li kod tebe akcija, ako uzmeš 4 Mišelin gume, dobiješ 30 eura u gorivu? U Austriji ima, tako da, ako ti nije daleko, možeš da kupiš tamo negde, dobiješ povraćaj poreza i 30 eura u gorivu).
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Naručene conti ts 860 u dim 205 55 16 po 80 e komad...pa da vidimo te čudesne continentalke na delu.
Kakav povračaj poreza kad smo u EU? Inače michelin a5 se mi ne sviđa, a4 sam več imao i slabe su za sneg. Znači ove godine conti radi posao, ako bude opšte bilo zime.passenger napisao:Sličnu dilemu sam imao oko Nokian i Mišelina.
- passenger
Smetnuo sam sa uma za EU Slovence.
Kad kažeš da ti se ne svidja, misliš na šaru gume? Ma kome je to bitno, bitno je da drži kao po suvom. Guma je odlična i iz tog doba ima najbolje rezultate po mokroj podlozi.
Kad kažeš da ti se ne svidja, misliš na šaru gume? Ma kome je to bitno, bitno je da drži kao po suvom. Guma je odlična i iz tog doba ima najbolje rezultate po mokroj podlozi.
Da, na saru mislim. a i po testovima nisu bas sjajne..ali svakomu svoje.
- passenger
Pre 2 godine kad sam ih uzimao, najbolje uloženo - dobijeno.
Pored toga, dve sezone mi pokazale da su odlične gume za zimu, ali kako kažeš ''svakomu svoje''
Pored toga, dve sezone mi pokazale da su odlične gume za zimu, ali kako kažeš ''svakomu svoje''

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Imam firmu koja je vozils iskljucivo Michelin. Sa A5 modelom su presli na Dunlop i bas su zadovoljni trenutno.
Inace sibaju 15-20.000km mesecno.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Inace sibaju 15-20.000km mesecno.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Michelin Latitude Alpin LA2 vs Dunlop Winter Sport 5 SUV

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30