Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Apsolutno se slažem sa Trojancem.
+1
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zar nije bese bilo da nema dogovora nakon duvanja jer svi rezultati ostaju u memoriji nego eventualno pre
Sent from my HTC One using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ostaje u memoriji. Sta su tu izmuvali, ko ce znati. Mozda su pokazali neko starije merenje.
@N_L Ne donose ti nikakav drugi aparat, sve se radi na istom. Jer ovi novi imaju pasivan i aktivan rad. Tako da kad dunes u pravcu alkometra on samo pokaze ima alkohola ili nema alkohola. Pa ako ima, stavi se cevka i onda duvas standardno da izmeri koliko alkohola.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
@N_L Ne donose ti nikakav drugi aparat, sve se radi na istom. Jer ovi novi imaju pasivan i aktivan rad. Tako da kad dunes u pravcu alkometra on samo pokaze ima alkohola ili nema alkohola. Pa ako ima, stavi se cevka i onda duvas standardno da izmeri koliko alkohola.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Grujic
- Moderator
Sad non stop bombarduju sa tim vestima o izmenama
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
O tim izmenama ZOBS pricaju godinama. I svaki put je "uskoro" "do kraja godine" itd. I tako u nedogled....
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Najvece dostignuce mi je kad napisu (to su uradili vec mali milion puta) da ce onaj ko bude uhvacen bez dozvole dobiti zabranu upravljanja vozilom. E taj ce sigurno jako da se zabrine
.
Pre par dana, mislim da je bilo u Beogradu, neki ludak je napravio udes, pri tom je vozio pijan, bez dozvole i sa neregistrovanim vozilom. I sta sad da radi normalan policajac, normalan sudija ili jos neko normalan sa tako nenormalnom budaletinom. Jedino u rudnik ili tako nesto, ne znam.

Pre par dana, mislim da je bilo u Beogradu, neki ludak je napravio udes, pri tom je vozio pijan, bez dozvole i sa neregistrovanim vozilom. I sta sad da radi normalan policajac, normalan sudija ili jos neko normalan sa tako nenormalnom budaletinom. Jedino u rudnik ili tako nesto, ne znam.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Mislim da je loše preneta izjava, a Okanović često izjavljuje stvari koje su njegovo lično mišljenje očigledno, a ne i mišljenje organa koji zastupa.
Sa ovim se slažem, plus bih poslao osobu pravo u tvorza.Drastično je pooštrena kazna za obilaženje vozila koje se zaustavilo na pešačkom prelazu radi propuštanja pešaka. I ovaj prekršaj naplaćivaće se 120.000.
- Grujic
- Moderator
Nije patka, samo kvaran naslov, a sem toga, ta kazna je i sad, to nije novo. Ne radi se o obicnom nepropustanju pesaka, nego kad prodjes na crveno a pesak vec prelazi pesacki na svoje zeleno
Okanović je "organ" sam za sebe, onaj Komitet je njegova privatna firma.nidza napisao:Mislim da je loše preneta izjava, a Okanović često izjavljuje stvari koje su njegovo lično mišljenje očigledno, a ne i mišljenje organa koji zastupa.
Čime se takva agencija kvalifikuje da bude neki faktor uopšte?
Isto kao i "Garaža". Samo da se medijski aktiviramo.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
I oni koji zaborave da upale farove biće kažnjeni sa 120.000.
Nadam se da misle nocu ko ne upali farove..
Nadam se da misle nocu ko ne upali farove..