Kupovina novog automobila
Re: Kupovina novog automobila
Trenutno nista.
Krivo mi je sto Tipo nije nesto povoljniji jer mi deluje mnogo bolje od Rapida i Fabie, a to mora da kosta. Ipak, 15000 za 1.3 Mjet je mnogo.
VW-skuplji od Skode, a ne pruza nista vise od nje (govorim o svojim potrebama i zeljama) i mislim da je Skoda mozda najbolja u smislu ulozeno-dobijeno.
Fiat- samo Tipo je bio u opticaju, ali ne po ovoj ceni. U 1.4 moze da se ugradi plin (ako nekome znaci ta informacija) i zadrzava se garancija, ali je tada daje prodavac vozila, ne Fiat.
Kia- samo Ceed je bio zanimljiv, ali nedovoljno. A ne zelim da me zbog vozila sutra prozovu Ceed-asem, skodilo bi mom seksualnom zivotu
Hyundai- I30 je bio zanimljiv, jos ga nisam pogledao, ali nesto i nemam zelju. Ne deluje mi dovoljno robusno za ono sto ce trpeti kod mene
Citroen- C4 1.2 turbo benzinac, odustao sam od njega zbog nemogucnosti test voznje i nezainteresovanog prodavca. C elysee je bio zanimljiv jer povoljno moze da se uzme sa 1.6HDI motorom, ne deluje lose u najvisem paketu opreme, ali ima problem sa gepekom- mali je otvor, a gepek mi je jako bitan.
Renault... Pre nekoliko dana sam trazio ponudu i receno mi je da ce mi je poslati i da se na vozilo ceka do pocetka sledece godine. Kako ponuda nije stigla, danas sam svratio u Kompresor u Dunavskoj gde mi ni posle nekoliko minuta razgledanja vozila niko nije prisao. Obratio sam se coveku koji je sedeo okruzen Dacijama,koji je tek tada obratio paznju na potencijalnog kupca. Verovatno je do mene, ali stekao sam utisak da oni cekaju da kupci jure njih, sto mi ne pada na pamet da radim. Iako sam gospodinu objasnio da zelim vozilo da platim u kesu, trazio je od mene da bar deo ide preko njihovog finansiranja (mislim da se radi o lizingu, nisam siguran). Jako cudna situacija, ali valjda oni znaju zasto se tako ponasaju.
Za razliku od onih koji prodaju Renault, takodje prodavac Kompresora, ali zaduzen za Fiat u salonu u Rakovici, bio je jako ljubazan i stvarno se trudio da mi sve pokaze i objasni. Ne mogu da se setim njegovog imena, a rado bih ga napisao u nadi da ovo citaju i njegovi nadredjeni.
Opelo- posle iskustva sa AC Brajic, Opelo mi u dvoriste nece uci.
Krivo mi je sto Tipo nije nesto povoljniji jer mi deluje mnogo bolje od Rapida i Fabie, a to mora da kosta. Ipak, 15000 za 1.3 Mjet je mnogo.
VW-skuplji od Skode, a ne pruza nista vise od nje (govorim o svojim potrebama i zeljama) i mislim da je Skoda mozda najbolja u smislu ulozeno-dobijeno.
Fiat- samo Tipo je bio u opticaju, ali ne po ovoj ceni. U 1.4 moze da se ugradi plin (ako nekome znaci ta informacija) i zadrzava se garancija, ali je tada daje prodavac vozila, ne Fiat.
Kia- samo Ceed je bio zanimljiv, ali nedovoljno. A ne zelim da me zbog vozila sutra prozovu Ceed-asem, skodilo bi mom seksualnom zivotu

Hyundai- I30 je bio zanimljiv, jos ga nisam pogledao, ali nesto i nemam zelju. Ne deluje mi dovoljno robusno za ono sto ce trpeti kod mene
Citroen- C4 1.2 turbo benzinac, odustao sam od njega zbog nemogucnosti test voznje i nezainteresovanog prodavca. C elysee je bio zanimljiv jer povoljno moze da se uzme sa 1.6HDI motorom, ne deluje lose u najvisem paketu opreme, ali ima problem sa gepekom- mali je otvor, a gepek mi je jako bitan.
Renault... Pre nekoliko dana sam trazio ponudu i receno mi je da ce mi je poslati i da se na vozilo ceka do pocetka sledece godine. Kako ponuda nije stigla, danas sam svratio u Kompresor u Dunavskoj gde mi ni posle nekoliko minuta razgledanja vozila niko nije prisao. Obratio sam se coveku koji je sedeo okruzen Dacijama,koji je tek tada obratio paznju na potencijalnog kupca. Verovatno je do mene, ali stekao sam utisak da oni cekaju da kupci jure njih, sto mi ne pada na pamet da radim. Iako sam gospodinu objasnio da zelim vozilo da platim u kesu, trazio je od mene da bar deo ide preko njihovog finansiranja (mislim da se radi o lizingu, nisam siguran). Jako cudna situacija, ali valjda oni znaju zasto se tako ponasaju.
Za razliku od onih koji prodaju Renault, takodje prodavac Kompresora, ali zaduzen za Fiat u salonu u Rakovici, bio je jako ljubazan i stvarno se trudio da mi sve pokaze i objasni. Ne mogu da se setim njegovog imena, a rado bih ga napisao u nadi da ovo citaju i njegovi nadredjeni.
Opelo- posle iskustva sa AC Brajic, Opelo mi u dvoriste nece uci.
Možda sam propustio, 500L ti ne igra?
Nikada nisam razmisljao o njemu. Eventualno da sacekam da Paja resi da proda svog, njegov je bolji nego nov 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ček proleće FL, možda ti se svidi 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Šta si rekao za Focusa? Ni on ti se ne sviđa?
Focus ima gepek kao Fabia hatch. I uska sedišta.
Opelo i Ford nikako.
Auuu sta ces ti uzeti, pa ovo je triler 
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jedan se tako kleo da neće ništa što ima veze sa VW, pa uzeo Škodu. 

Širim haos!
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Definitivno
pored focusa, c4, astre sedan, megana, ceeda.. uzmes rapid
Tebi je auto bas osnovno sredstvo za prevoz od tacke a do tacke b. Pusti malo masti na volju i uzivaj u voznji. Treba da se druzis sa njim godinama. Jednom se zivi.

Tebi je auto bas osnovno sredstvo za prevoz od tacke a do tacke b. Pusti malo masti na volju i uzivaj u voznji. Treba da se druzis sa njim godinama. Jednom se zivi.
Poslednja izmena od Darko u 13 Okt 2016, 22:40, izmenjeno 1 put ukupno.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Pre bi Logana uzeo nego Rapida.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Onaj Toledo je otpao?
Jeste isto sto i Rapid, ali bar je svetlija nijansa plastike
A ovo?

Sliku vozila, posebno enterijera, nisam postavio iz objektivnih razloga
Jeste isto sto i Rapid, ali bar je svetlija nijansa plastike

A ovo?

Sliku vozila, posebno enterijera, nisam postavio iz objektivnih razloga

Uzmi captura 2008 , mazdu mx 2'uzmi nesto luuudo 

Ova rugoba sa 1.3 atmo motorom mislim da nema sta da trazi cak ni pored Fabije, a posebno Megana. Posto je ocigledno da ti se C4 svidja, ne vidim zasto ga barem ne probas sa tim motorom. PSA generalno nije imao nikakvih vecih opoziva niti ucestalih vecih problema sa turbo benzincima, izuzev prve serije 1.6 koliko se secam. A i ne vidim zasto je Megan bas toliko svilen, pogotovo sto se radi o najprostijem mogucem motoru.
Имам једно потпитање...