Heroj, ne moras da me ubedjujes za E klasu, svidja se meni i njen enterijer.
Zaista mi smetaju ti tableti a problem je sto je ocigledno auto pravljen da ima ta oba tableta pa se sa obicnim cajgerima prosto nekako ne uklapa (nikako se ne slaze prepolovljen tablet i analogna tabla, ko iz dva razlicita auta da je uzeto i spojeno). Inace za puni Burmeister su zviznuli cenu da ti se zavrti u glavi, BMW-ov BO sada deluje jeftino

Inace i meni se vise svidja E od S za koji sam vise puta rekao da je na granici kica i zbog velicine ima neke dosadne prazne povrsine.
Sto se enterijera petice tice, OK ima viska plastike na par mesta (ali ne jeftine) ali to nema previse veze sa tim da li je enterijer zastareo ili ne, vise da li je kvalitetan. Uglavnom, zna se vec da ce u novom biti sve to metalno (na osnovu 7ice), ali ja se zaista bojim da ce narusiti ovako skladan enterijer. Meni se cak dizajnerski vise svidja enterijer petice od nove sedmice (jeste ovaj kvalitetniji, ali mi je stari skladniji).
Samim tim sto izvlace ekran iz table (to je sad moderno) narusavaju skladnost, pride ubacuju razmak izmedju kontrola klime i centralnog tunela sto mi se takodje ne svidja, opet narusava skladnost...
Sve u svemu oba auta po meni imaju odlican enterijer (sedeo sam i u novom E), ali kad neko kaze da petica ima zastareo enterijer najezim se. Na sajmu smo sedeli u ko zna koliko dobrih kola i bas smo komentarisali kako petica jos uvek izgleda sjajno moze bez problema da se poredi sa bilo kojim, i mnogo skupljim kolima. Prtosto to je vec klasa gde je sve toliko dobro da su vise razlike u kome se sta svidja nego da li je dobro ili ne. (ne vazi za klotare).