Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Nemci rade i stede. Oni cuvaju svoja auta i voze ih po 30 godina. A nama prodaju ovu novu konfekciju. Zato je srbija ovde, a nemacka tamo 

nekoliko ambasada ima starija kola...swemir napisao:na nasem fakultetu je bio ambasador nemacke pre par godina, i dosao je sa starom 7com iz 80tih, ali utegnuta, kao nova...
Bolji auto je imao nas fakultet...
mi smo bili sokirani da je covek dosao iz beograda autom starim 25 godina, i to ambasador nemacke...
...zato je srbija tu gde jeste, a nemacka daleko...
Izmedju ostalog, vozi se i jedna w126 (takodje u perfektnom stanu), Grci voze w140, ne znam ciji je e36 crni... Imaju ambasade dosta manjih kola, a i starijih limuzina...
Doduse, i nas premijer se vozi u e38 blindi koji je stukao bar 400.000

Nasi mogu da se voze i u puntacima, nije neka steta, ako ostanemo bez njih. Jefitni su i lako zamenljivi.
Puntići li putnici? 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zasto je srbija tu gde jeste: zato sto los i aljkav rad prolazi kao dobar dan. Raskopali, nabacali i kao da su zavrsili. To sto je ostalo ruglo za njima i sto ce mozda neko sutra da se izlomi u njihovim jamama to nema veze. Zato se meni ne dopada sto poplocavaju ovakvim behatonom. Kad god se nesto radi ili se nece nikad vratiti ili ce vratiti ovako, kao nogama. Za nas je asfalt ili betoncina, jos bolje tucanik
. Inace ulica Brace Ribnikara, kod kafane Pub. I da, zbog dezurnih skeptika, sumnjam da ce se vratiti da isprave ovu svinjariju
.

- Prikačeni fajlovi
-
- photo1.jpg (97.42 KiB) Pogledano 2148 puta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Od početka priča sa popločavanjem nije bila kako treba. Na mnogim mestima ih nisu ni postavljali kako treba, a kamoli da ih nakon nekih radova vrate valjano.
Ne znam što ne stave npr štampani beton.
Ne znam što ne stave npr štampani beton.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa zamisli stampani beton u ovakvom slucaju: dodju majstori, polupaju na mestu gde ce da kopaju, i posle se desava sta, pa naravno, uzmu naliju normalan beton i cao djaci. I onda to posle lici na nista.

A da naliju ponovo štampani ne dolazi u obzir?
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Sve moze da se uradi uz volju i lovu. A mozes misliti kako bi to bilo kod nas, jao, kuku lele ko ce to platiti, pa jel moze jeftinije...ma da, nalijte samo vi beton momci, ko ga j...

eh, zasto je svrbija tu gde jeste -
( ime odredjenog politicara na funkciji cu zameniti sa mr.X )
delovi iz clanka sa b92-
"Mr.X vratio bicikl Japancu/FOTO
Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- drzavni funkcioner mr.X vratio je Japancu Riju Asadžiju bickl kojim je krenuo oko sveta, a koji mu je ukraden u Beogradu.
Mr.X je ocenio da je ceo događaj sramota za Srbiju, a Asadži je rekao da on posle svega ostaje prijatelj Srbije.
Bicikl koji je nestao ispred Tržnog centra Ušće 18. jula policija je pronašla u nedelju, a takođe je i privela mladića iz Borče, osumnjičenog da je ukrao bicikl.
Rio Asadži je krenuo na put oko sveta dug skoro 20.000 kilometara skupocenim biciklom crne boje, koji se može kupiti samo u Japanu. Ipak, u Srbiji je ostao duže nego što je planirao ( haha, pitam se zasto? ).
"Ovo je sramota za Srbiju. Asadži je na biciklu proputovao celu Afriku i 11 zemalja Evrope, a bez njega je ostao u našem glavnom gradu. Asandžiju želim da se izvinim u ime građana Srbije i poželim srećan put ka Tokiju, uz nadu da će poneti lepe uspomene iz naše zemlje, a ne samo negativne", rekao je mr.X, koji je japanskom putniku poklonio i značku i flašu šljivovice."
e ako flajka sljive nije izgladila stvar, nista nece

( ime odredjenog politicara na funkciji cu zameniti sa mr.X )
delovi iz clanka sa b92-
"Mr.X vratio bicikl Japancu/FOTO
Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- drzavni funkcioner mr.X vratio je Japancu Riju Asadžiju bickl kojim je krenuo oko sveta, a koji mu je ukraden u Beogradu.
Mr.X je ocenio da je ceo događaj sramota za Srbiju, a Asadži je rekao da on posle svega ostaje prijatelj Srbije.
Bicikl koji je nestao ispred Tržnog centra Ušće 18. jula policija je pronašla u nedelju, a takođe je i privela mladića iz Borče, osumnjičenog da je ukrao bicikl.
Rio Asadži je krenuo na put oko sveta dug skoro 20.000 kilometara skupocenim biciklom crne boje, koji se može kupiti samo u Japanu. Ipak, u Srbiji je ostao duže nego što je planirao ( haha, pitam se zasto? ).
"Ovo je sramota za Srbiju. Asadži je na biciklu proputovao celu Afriku i 11 zemalja Evrope, a bez njega je ostao u našem glavnom gradu. Asandžiju želim da se izvinim u ime građana Srbije i poželim srećan put ka Tokiju, uz nadu da će poneti lepe uspomene iz naše zemlje, a ne samo negativne", rekao je mr.X, koji je japanskom putniku poklonio i značku i flašu šljivovice."
e ako flajka sljive nije izgladila stvar, nista nece

A gde je slatko? Nemoj mi to od radze razdvajati..
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Zanimljivo...
Ja sam bio ubeđen da se neke stvari dešavaju samo kod nas!
Pročitajte!
http://www.dw.de/dw/article/0,,16131905 ... 9-xml-mrss

Ja sam bio ubeđen da se neke stvari dešavaju samo kod nas!
Pročitajte!
http://www.dw.de/dw/article/0,,16131905 ... 9-xml-mrss
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ovo se desava i u FR...cesto su emisije o tome na TV-u. Naravno lopovi nisu lokalci vec cigojneri iz "evropske" Rumunije...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2