A one Tom Byron naočari nisu više "in"?Scuderia napisao:Ovi
http://www.yason.rs/
mi kazu da su njihovi partneri ova radnja gde sam uzeo i da jesu original, RBUSA kaze da serijski br nije univerzalan i da je ovaj moguc tako da je to to onda.
Inace se ne bi upustao u provere radnji sa full cenama, nego mi drugar pricao o jednoj relativno poznatoj optici u gradu koja je valjala aliexpress varijante po punoj ceni pa nisam imao mira dok ne potvrdim na vise mesta.
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Širim haos!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Cesto znaju sa takvim tekstovima da pipaju puls narodu, da raspiruju vatru na manje bitne stvari. U poslednje vreme sve ucestalije.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Za neke stvari me bas zabole,a za neke sam bas staromodan 101% . Nikad ne bih mogao ozeniti zenu druge vjere i nacionalnosti. Taj unutrasnji osecaj je jaci od svake ljubavi. I ne bih mogao preci preko tog da moja zena zadrzi svoje prezime. Lose bih se osecao. Nedavno sam bio na svadbi kod sestre od tetke,zadrzala je svoje prezime i dodala muzevo. Od tad je gledam drugacije. Ne znam zasto,ali je tako.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
To se zove zatucanost, ne znam koji drugi termin da nadjem. Kad se držiš nečega za šta ti je neko rekao da tako treba, a niti možeš da objasniš zašto tako treba niti ima neke logike u svemu tome.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Vidis, meni razlicita nacionalnost ne bi smetala (zena i ja svakako nismo iste nacionalnosti, mjesoviti brak
), npr ni da sam ozenio neku ruskinju ili makedonku, grkinju...
Dok o veri vec nikada nisam ni razmisljao. Mada sad kad razmislim, ne bi bas voleo da mi se cerka uda za nekoga ko je druge vere (ne bi ni branio).
O prezimenu sam se vec izjasnio...
A kakvi su vam stavovi o stupanju u brak sa vec razvedenim zenama sa decom iz prvog braka?
Da li bi ste bili toliko otvoreni i sirokogrudi da prihvatite takve okolnosti i tudju decu svoje supruge prihvatite kao svoju i sutra tokom zajednickog zivota ne odvajate od svoje rodjene dece koju dobijete...?
Iskreno, ja to ne bi mogao. Mozda eventualno u specificnoj situaciji da sam i ja razveden i ona razvedene, oboje imamo vec veliku i osamostaljenu decu iz prvih brakova koja ne zive sa nama... pa cisto da zivis sa nekom srodjom osobom bez daljeg potomstva i bez previse prisnog odnosa sa njenom decom.
Dok o veri vec nikada nisam ni razmisljao. Mada sad kad razmislim, ne bi bas voleo da mi se cerka uda za nekoga ko je druge vere (ne bi ni branio).
O prezimenu sam se vec izjasnio...
A kakvi su vam stavovi o stupanju u brak sa vec razvedenim zenama sa decom iz prvog braka?
Da li bi ste bili toliko otvoreni i sirokogrudi da prihvatite takve okolnosti i tudju decu svoje supruge prihvatite kao svoju i sutra tokom zajednickog zivota ne odvajate od svoje rodjene dece koju dobijete...?
Iskreno, ja to ne bi mogao. Mozda eventualno u specificnoj situaciji da sam i ja razveden i ona razvedene, oboje imamo vec veliku i osamostaljenu decu iz prvih brakova koja ne zive sa nama... pa cisto da zivis sa nekom srodjom osobom bez daljeg potomstva i bez previse prisnog odnosa sa njenom decom.
U ovo vreme zene vecito nesto izmisljaju i traze neka prava i ravnopravnost, misle ako im je prezime duze (svoje i muzevo) da su pametnije a i lepse ce im zvucati i izgledati na fejsu, jesi se udala jesi, jesi usla u moju porodicu jesi, red je da se i isto prezivamo, tako je od pamtiveka, ali ne, sad one hoce da budu razlicite i kao ganjaju neka prava pa na sve nacine gledaju kao da se nekako dokazu, imisljaju. Sto menjaju nesto sto se radi vekovima unazad sad kao odjednom nije to u redu ja bi drugacije, cisto izmisljanje tople vode
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na stranu sve to, ali zamislite sebe kako posle 20 ili 30 godina zivota, dobijate novo prezime. Zvali su vas po prezimenu u skole, na faksu, mozda i na poslu... Recimo, jedno vreme sam se na poslu potpisivao ko zna koliko puta dnevno, kad od sutra cvrc...
Sto se mene tice, zena moze da se preziva kako hoce. Moze da uzme i trece prezime, ako joj se vise svidja
Jedno je licni stav/misljenje/osecanje, a drugo je feminizam, emancipacije i svi moderni tripovi.
Sto se mene tice, zena moze da se preziva kako hoce. Moze da uzme i trece prezime, ako joj se vise svidja
Jedno je licni stav/misljenje/osecanje, a drugo je feminizam, emancipacije i svi moderni tripovi.
Neće nama biti bolje dokle god smo zadrti, zatucani i sl.
Putujte malo svetom, pogledajte kako ljudi žive.
Zamislite neko se zaljubi u crnkinju, kineskinju... da beži samo odavde?
Nismo otvoreni prema promenama uopšte.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ja još ne mogu da verujem šta čitam.
Kod mene je hvala Bogu normalna situacija.
Kod mene je hvala Bogu normalna situacija.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Bjelopoljski zet...
https://www.youtube.com/watch?v=YbAVxw4LsQw
glede priče o veri kod nas (ignorišite godine)
https://www.youtube.com/watch?v=YbAVxw4LsQw
glede priče o veri kod nas (ignorišite godine)
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U maltene svakom delu sveta imaju svoju "zatucanost", meni je samo bzvz kada se za zatucanost proglasi nesto sto je obicaj, praksa, tadicija, kako god.Heinz napisao:Neće nama biti bolje dokle god smo zadrti, zatucani i sl.
P.s. ne, ne treba niko iz diskusije da se oseti prozvanim
Sent from my HTC One using Tapatalk
- Vladapetr
Pa zar to i nije definicija zatucanosti, kada se bez pardona i do koske držiš nečega što te neko naučio, a da to niti možeš da razumeš niti logički objasniš?
Ja npr poštujem svoju veru i običaje jer je to deo moje tradicije, ali ako bih se toga držao do ekstrema i anatemisao one koji su druge vere ili se nedovoljno strogo drže moje vere - bio bih zatucan.
Ja npr poštujem svoju veru i običaje jer je to deo moje tradicije, ali ako bih se toga držao do ekstrema i anatemisao one koji su druge vere ili se nedovoljno strogo drže moje vere - bio bih zatucan.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije sve tako crno i belo. Imas varijantu "ili moje prezime ili nista", a imas i onu "voleo bih/znacilo bi mi da je moje prezime". Komotno se i druga varijanta etiketira kao zatucanost
- Vladapetr
Nisam video da je ovde neko drugu opciju etiketirao kao zatucanost, prva to bez sumnje jeste.
Nema kraja raspravi.
Da li ste svi krstili svoju decu npr? I zašto da?
Da li ste svi krstili svoju decu npr? I zašto da?