BMW 5 (G30) 2017
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: BMW 5 (G30) 2017
Najjača fora je ovi što pričaju: ''šta ti komentarišeš, šta ti voziš?''
Kakve veze ima ko šta vozi, je l ide busom ili nema pare ni za bajk. Mišljenje je mišljenje. Samo što vama kao da je neko zabio šilo u oko jer se pominje dizajn star 10 godina sa novim imenom i prodaju priču fanovima ''potpuno nov auto''. Novo je samo ime i oznake pomerene za par cifara napred: 535-->540, 528-->530. Ostalo je manje-više samo jedna promena veličine facelift-a.
Kakve veze ima ko šta vozi, je l ide busom ili nema pare ni za bajk. Mišljenje je mišljenje. Samo što vama kao da je neko zabio šilo u oko jer se pominje dizajn star 10 godina sa novim imenom i prodaju priču fanovima ''potpuno nov auto''. Novo je samo ime i oznake pomerene za par cifara napred: 535-->540, 528-->530. Ostalo je manje-više samo jedna promena veličine facelift-a.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ne kontaš da si jedan od najaktivnijih učesnika u temi a ujedno i najveći pljuvač. Koja je poenta?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Samo realno pričam, ne pljujem auto, nego spuštam to što izdižete auto u nebesa. Bolji od Panamere, najbolji auto na svetu.
Rekao sam da auto kida spolja, W213 mi izgleda dosta tanko pored njega, ali unutra nikakvog pomaka.
Rekao sam da auto kida spolja, W213 mi izgleda dosta tanko pored njega, ali unutra nikakvog pomaka.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Koja je poenta vaseg hvaljenja 5-ice?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Realno te fore vozi pasata i ono nisi seo u panameru, su toliko jadne fore da je to dno dna. Tuga, vise govore o sebi nego sto pokusavaju drugog da ponize.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam je nešto posebno ni hvalio. Više su je drugi pljuvali.Xepoj87 napisao:Koja je poenta vaseg hvaljenja 5-ice?
Floyde, ne persiram ti, govorio sam o mnozini kada sam postavio pitanje 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Znam ali odgovaram u svoje ime 

Fali agresivnosti. Lep je F10 ali pitom. Bas suprotno od njega, E60 je bio kao neki predator.Xepoj87 napisao:Sta inace fali farovima na F10?
Imam osecaj da ce G30 biti naslednik E60ice i da ce biti jednako zabavan za voznju.
Sent from my m2 using Tapatalk
Lebe mekani, ala je ruzan onaj neki standard trokraki volan.
Dobra sisa zlata vredi.
Jos jedna svtar gde su podigli lestvicu, koeficijent otpora vazduha je samo 0.22.
Neverovatno koliko su unapredili auto tehnicki, osim sto je 540i xDrive spustio vreme u odnosu na 535i xDrive za skoro celu sekundu (4.8 vs 5.6s), spustili su i prosecnu potrosnju za skoro litru (6.9s vs 7.6l). Naravno da ce prava potrsonja biti veca od 6.9l, kao sto je i kod 535i veca od 7.6, ali razlika od ~1l ce biti i u realnom zivotu (kao referenca, E400 ima 7.6l prosecnu potrosnju).
Nacuo sam da ce 5 GT ili 6 GT kako god se bude zvao imati Air Suspension na obe osovine.
Neverovatno koliko su unapredili auto tehnicki, osim sto je 540i xDrive spustio vreme u odnosu na 535i xDrive za skoro celu sekundu (4.8 vs 5.6s), spustili su i prosecnu potrosnju za skoro litru (6.9s vs 7.6l). Naravno da ce prava potrsonja biti veca od 6.9l, kao sto je i kod 535i veca od 7.6, ali razlika od ~1l ce biti i u realnom zivotu (kao referenca, E400 ima 7.6l prosecnu potrosnju).
Nacuo sam da ce 5 GT ili 6 GT kako god se bude zvao imati Air Suspension na obe osovine.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
To sa smanjenjem otpora vazduha mi je i najdraže što je urađeno na ovom automobilu. Tišinu uvek najviše cenim (a vozim jedan od dva najbučnija auta u klasi
, zato i znam da cenim tiho vozilo
).
Spoljni dizajn mi se dopada, deluje agresivno i dinamično, mnogo više mi se sviđa od Mercedesa ... osim zadnjeg kraja - tu je kontra: lepši mi je kod mečke.
Unutrašnji dizajn mi ne leži. Nije da ne bih mogao da ga posedujem/vozim
, ali nije to - to. Audi 6-tica mi je primer enterijera koji u potpunosti pleni pažnju i odgovara, pogotovo instrument tabla - to je perfekcija (tu mislim na postojeću u 6-tici, a ova nova digitalna iz 4-ke i TT-a, ne sviđa mi se nikako).

Spoljni dizajn mi se dopada, deluje agresivno i dinamično, mnogo više mi se sviđa od Mercedesa ... osim zadnjeg kraja - tu je kontra: lepši mi je kod mečke.
Unutrašnji dizajn mi ne leži. Nije da ne bih mogao da ga posedujem/vozim

Pa onda imam jos dobrih vesti za tebe 
Auto ce nuditi duplo zvucno izolujuce staklo kao opciju. Takodje G30 ima novu kako kazu "kapsulu motora" koja nudi bolju zvucnu izolaciju u odnosu na sadasnji.

Auto ce nuditi duplo zvucno izolujuce staklo kao opciju. Takodje G30 ima novu kako kazu "kapsulu motora" koja nudi bolju zvucnu izolaciju u odnosu na sadasnji.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Znam, čuo sam na onom zadnjem video klipu koji je neko ovde linkovao
Odlična stvar - to bi mi bila obavezna doplata kada bih imao para da ga kupim ... a u ovom trenutku bih odabrao njega, od ponuđenih iz te klase (i to baš ovog metalik sivog, sa tim felnama u M paketu).

Odlična stvar - to bi mi bila obavezna doplata kada bih imao para da ga kupim ... a u ovom trenutku bih odabrao njega, od ponuđenih iz te klase (i to baš ovog metalik sivog, sa tim felnama u M paketu).
Super. Bićemo još više izolovani od motora i puta.Laki021 napisao:Pa onda imam jos dobrih vesti za tebe
Ovo je dobra vest za klijente na zadnjem sedištu ali ne i za vozače.