2017 Porsche Panamera
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
2017 Porsche Panamera
Heroj objasnio neke stvari !!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Re: 2017 Porsche Panamera
Kao mala deca ovo je bolje ne ovo je bolje, ne ovo je najbolje...
Neka kupi svako sta mu se kupuje, svako ima razlicite potrebe, razlicite glediste
Neko hoce da kupi da se hvali da ga vide, neko hoce da ima konfor, neko hoce da ima novu tehnogoliju, neko hoce ovo neko ono
Njegove pare njegov izbor
Mene zanima jedna stvar ali ozbiljno
Gde se tolika snaga i brzina moze ispoljiti a da nije nemacki autobahn? Razumem osecaj pri ubrizanju, voznja po brdima...
Neka kupi svako sta mu se kupuje, svako ima razlicite potrebe, razlicite glediste

Neko hoce da kupi da se hvali da ga vide, neko hoce da ima konfor, neko hoce da ima novu tehnogoliju, neko hoce ovo neko ono
Njegove pare njegov izbor

Mene zanima jedna stvar ali ozbiljno

Gde se tolika snaga i brzina moze ispoljiti a da nije nemacki autobahn? Razumem osecaj pri ubrizanju, voznja po brdima...
Jel petica limuzina stvarno nema panoramu u ponudi?
Ne mogu da verujem, to je bas vrhunski detalj.
Sheldone, to za komfor i sedenje na patosu se zove sarkazam. Pa jedna od glavnih prednosti petice je veci komfor i udobnija voznja.Xepoj87 napisao:Laki, prvo valjda ti da odes da sednes u bilo koji od tih automobila, ipak ti kupujes
Sto se taksista tice, pa oni su uvek kupovali najbolje i najkvalitetnije automobile u klasi, ne vidim kako to u tvojoj glavi ima negativnu konotaciju?
Ali te razumem, kada posle 7 godina, Bmw izbaci ovakav fail od restyle-a, nije ni cudno da sve vidis naopacke
Ne znam samo da li da mi laska kada mi undisputed sampion besmislenih postova u poslednjih nedelju dana, kaze da pisem besmislene postove ili da mi smeta sto me hvali...![]()
Ne, primer sa 3.0 motorom u M3 sam dao kao primer dobrog marketinga, ne skreci pricu na nesto drugo.
Eno i Alfa stavila 2.9, ali su pokidali sa istim, ne samo zbog 90ks vise od M3-ke, vec sam zvuk motora, koji sabija.
A vidim ja lici mi Panamerin enterijer na nesto, kada ono preslikan Macan! Hvala Laki, mucilo me nocima.
Na koji ostatak konkurencije to Panamera lici, 'leba ti?
Ne, nevezano za gt, rekao si da je Panamera sigurno komforniji i udobniji auto od petice, cak i ako se sedi na podu, a onda posle 3 recenice napisao kako je problem put od par sati i da tu pokaze svoje mane, da je neudoban. Pa ako je auto koji je udobniji od petice, neudoban, koja je kazna onda voziti se u petici?
Floyde, nemoj, ne znam hoces li izdrzati taj nivo premiuma u novoj petici, posto je kako Laki kaze, "ogroman korak u odnosu na proslu".
Ostalo nisu besmislice, vec poredjenja na tvom nivou, a par Boga mi jako iznad tog nivoa i skroz na mestu, poput AS i panorame.
Procitaj ceo pasus pa ces videti.
Enterijer prethodne Panamere (dakle ne ove najnovije) je 90% isti kao Macan-ov (znam da ti nije problem da pogledas dve slike na Google pa ne znam zasto to ne bi uradio). Nova ima drugaciji, i tu kazem da je izgubla malo sarma jer su ukinuli prepoznatljive dugmice i metalni menjac koji su ih razlikovali od drugih, pa se sada taj enterijer priblizio drugim markama i izgubio deo sarma.
Za sada nema u listi, ali se pominje:goblin napisao:Jel petica limuzina stvarno nema panoramu u ponudi?
402 - Panorama Glass Roof
407 - Panorama Glass Roof to be named
Tako da nemam pojma kada i da li ce je ubaciti. Iance to je nesto sto ni jednom autu ne bih stavio, imam sada i beskorisno je uz gomilu mana. Krcka zimi, greje leti pa je drzis stalno zatvorenu i navucenu ispod, dodaje oko 30-40kg tereta na najvisu tacku auta... maximalno bih siber uzeo, mada cu i njega preskociti.
Poslednja izmena od Laki021 u 16 Okt 2016, 23:36, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ma posle odredjenog vremena skroz navikes na veliku snagu i mocne performanse.speedy stikis napisao: Gde se tolika snaga i brzina moze ispoljiti a da nije nemacki autobahn? Razumem osecaj pri ubrizanju, voznja po brdima...
Iako naravno da ne koristis pun potencijal, itekako ti prija ta rezerva snage koju povremeno upotrebis i uzivas u tome, a nekada ti bas dobro dodje u specificnim situacijama... A toliko se naviknes pose duze voznje mocnog auta da kasnije prelazak u neki prosecno performantan auto dozivljavas kao ozbiljan hendikep ali najozbiljnije.
Ja sam imao taj slucaj i to vise puta kada sam prelazio iz automobila od 350 i preko 500KS koje sam vozio mesecima ili godinama... u automobile od ispod 150KS. Bukvalno imas osecaj da je taj auto neispravan i ne mozes da poverujes da se nista ne desava kad poklopis gas, dok se na brutalna ubrzanja i rezervu snage mocnih masina naviknes i postaje ti normalna svakodnevnica koju vec pocinjes da zahtevas i ocekujes...
Nigde osim u Srbijispeedy stikis napisao:Mene zanima jedna stvar ali ozbiljno![]()

I nemački autobahn je sprdnja... velika gužva, zastoji, svakih par desetina km ograničenje na 120 i sl. Teško osetiš prednosti auta od 300 ks u odnosu na onaj od 150.
I taj osećaj u ubrzanju ti bude ludilo dok ne napraviš par hiljada km sa jačim autom. Posle ti je njah...
Sta sad ti Gobline pricas, pa to je nebitno pored HUD-a i led "maglenki", kao i vazdusno ogibljenje.
A sada za ozbiljno, ja sam sokiran da su oni zaista imali muda da onu led traku, koja se ni ne primeti da je upaljena na asfaltu, zvanicno u cenovniku nazovu maglenkama...
Stuarte, ako je ono sarkazam, ja sam onda Brad Pitt.
Ali mi je drago sto prvo govoris kako udobnost nije bitna kod petice, vec vozna dinamika, te da je 5ica sportskiji auto, a onda je petica udobnija od Panamere sa vazdusnim vesanjem...magic is real people, magic is real!!!
Kakve veze Panamera iz 2009. godine ima sa ovom pricom?
Samo se zapetljavas vadeci se, ali dzaba, jer kada bojler jednom procuri, nema mu spasa.
Bolje je da si iskulirao celu pricu, samo jos vise tones.
A sada za ozbiljno, ja sam sokiran da su oni zaista imali muda da onu led traku, koja se ni ne primeti da je upaljena na asfaltu, zvanicno u cenovniku nazovu maglenkama...
Laki021 napisao:Sheldone, to za komfor i sedenje na patosu se zove sarkazam. Pa jedna od glavnih prednosti petice je veci komfor i udobnija voznja.Xepoj87 napisao:Laki, prvo valjda ti da odes da sednes u bilo koji od tih automobila, ipak ti kupujes
Sto se taksista tice, pa oni su uvek kupovali najbolje i najkvalitetnije automobile u klasi, ne vidim kako to u tvojoj glavi ima negativnu konotaciju?
Ali te razumem, kada posle 7 godina, Bmw izbaci ovakav fail od restyle-a, nije ni cudno da sve vidis naopacke
Ne znam samo da li da mi laska kada mi undisputed sampion besmislenih postova u poslednjih nedelju dana, kaze da pisem besmislene postove ili da mi smeta sto me hvali...![]()
Ne, primer sa 3.0 motorom u M3 sam dao kao primer dobrog marketinga, ne skreci pricu na nesto drugo.
Eno i Alfa stavila 2.9, ali su pokidali sa istim, ne samo zbog 90ks vise od M3-ke, vec sam zvuk motora, koji sabija.
A vidim ja lici mi Panamerin enterijer na nesto, kada ono preslikan Macan! Hvala Laki, mucilo me nocima.
Ne, nevezano za gt, rekao si da je Panamera sigurno komforniji i udobniji auto od petice, cak i ako se sedi na podu, a onda posle 3 recenice napisao kako je problem put od par sati i da tu pokaze svoje mane, da je neudoban. Pa ako je auto koji je udobniji od petice, neudoban, koja je kazna onda voziti se u petici?
Floyde, nemoj, ne znam hoces li izdrzati taj nivo premiuma u novoj petici, posto je kako Laki kaze, "ogroman korak u odnosu na proslu".
Ostalo nisu besmislice, vec poredjenja na tvom nivou, a par Boga mi jako iznad tog nivoa i skroz na mestu, poput AS i panorame.
Enterijer prethodne Panamere (dakle ne ove najnovije) je 90% isti kao Macan-ov (znam da ti nije problem da pogledas dve slike na Google pa ne znam zasto to ne bi uradio). Nova ima drugaciji, i tu kazem da je izgubla malo sarma jer su ukinuli prepoznatljive dugmice i metalni menjac koji su ih razlikovali od drugih, pa se sada taj enterijer priblizio drugim markama i izgubio deo sarma.
Ali mi je drago sto prvo govoris kako udobnost nije bitna kod petice, vec vozna dinamika, te da je 5ica sportskiji auto, a onda je petica udobnija od Panamere sa vazdusnim vesanjem...magic is real people, magic is real!!!

Samo se zapetljavas vadeci se, ali dzaba, jer kada bojler jednom procuri, nema mu spasa.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- speedy stikis
Naravno srbistan je majka
Za jednu crvenu mozes da letis ako imas sa cime 
Razumem tacno da hoces da kazes za osecaj kada predjes iz tako neke azdraje u neki "prosecan auto od 150hp"
Desava mi se da promenim 3 auta tokom dana i to je nekada nebo i zemlja a obicna kola su upitanju, mogu da zamislim feeling iz nekog AMG-a u obican
Bas tako naviknes se posle ti bude normalno, a pogotovo sto moras da vozis normalno preko grane, ovde jos i imas gde da stisnes

Razumem tacno da hoces da kazes za osecaj kada predjes iz tako neke azdraje u neki "prosecan auto od 150hp"

Desava mi se da promenim 3 auta tokom dana i to je nekada nebo i zemlja a obicna kola su upitanju, mogu da zamislim feeling iz nekog AMG-a u obican

Bas tako naviknes se posle ti bude normalno, a pogotovo sto moras da vozis normalno preko grane, ovde jos i imas gde da stisnes

Najgori filing mi je bio kada sam iz Acinog Evolutiona presao u moju C klasu.
I ako sam vozio jace atomobile, ovo mi je bio najveci sok, kao da sam seo na bicikl, a brzine se suprotno menjaju
I ako sam vozio jace atomobile, ovo mi je bio najveci sok, kao da sam seo na bicikl, a brzine se suprotno menjaju

- speedy stikis
Sta imas protiv bicikla?
Jeste da nema ni HUD ni vazdusno ali je najbolje prevozno srestvo

Jeste da nema ni HUD ni vazdusno ali je najbolje prevozno srestvo

Ja sam na proslom biciklu imao podesivo vazdusno, takozvani Scott Bmw killer premium 
A hud mozes da imas ako zalepis bezicni brzinometar na kacigu

A hud mozes da imas ako zalepis bezicni brzinometar na kacigu

- speedy stikis
To je za amatere 
Dok ne probas drumasa sa 23 gumama i 8Bara i naravno nas savrseni put

Dok ne probas drumasa sa 23 gumama i 8Bara i naravno nas savrseni put

Au leba ti pa ti si uveo Macana u pricu iz nemam pojma kog razloga podsecajuci me da sam rekao da Cayenne ima bolji enterijer od Macana, i sad se cudis otkud se Macan pominje, pa ja iskreno stvarno nemam pojma.Xepoj87 napisao:Sta sad ti Gobline pricas, pa to je nebitno pored HUD-a i led "maglenki", kao i vazdusno ogibljenje.
Laki021 napisao:Sheldone, to za komfor i sedenje na patosu se zove sarkazam. Pa jedna od glavnih prednosti petice je veci komfor i udobnija voznja.Xepoj87 napisao:Laki, prvo valjda ti da odes da sednes u bilo koji od tih automobila, ipak ti kupujes
Ali mi je drago sto prvo govoris kako udobnost nije bitna kod petice, vec vozna dinamika, te da je 5ica sportskiji auto, a onda je petica udobnija od Panamere sa vazdusnim vesanjem...magic is real people, magic is real!!!![]()
Ti imas neki ozbiljan problem sa diodama, ni na Porscheu ti ne valjaju.
Xepoj87 napisao:Nema to veze jedno sa drugim, na Proceedu je lepo, odvojeno u branicima dole, daje mu cak dozu agresivnosti, a ovde su em sitnije diode, em u faru to deluje kineski, kao onomad A6 fl 2010. godiste.Risto napisao:Obrnuto je pre, čini mi se da taj fazon LED dnevnih svetala prva ubacila KIA u ProCeed GT...
Uzmi panoramu, ne zajebavajLaki021 napisao:Krcka zimi, greje leti pa je drzis stalno zatvorenu i navucenu ispod, dodaje oko 30-40kg tereta na najvisu tacku auta... maximalno bih siber uzeo, mada cu i njega preskociti.

Ja sam je imao na vise auta i sad je imam na Miniju i odlican mi je detalj koji itekako koristim.Laki021 napisao: Tako da nemam pojma kada i da li ce je ubaciti. Iance to je nesto sto ni jednom autu ne bih stavio, imam sada i beskorisno je uz gomilu mana. Krcka zimi, greje leti pa je drzis stalno zatvorenu i navucenu ispod, dodaje oko 30-40kg tereta na najvisu tacku auta... maximalno bih siber uzeo, mada cu i njega preskociti.
Ceo enterijer mi je mnogo lepsi kad je vise prosvetljen, eksterijer mi je isto leps pogotovo kada se otvori "na kant".
Sto se tice krckanja, prvi put cujem, nikad nisam imao taj problem.
Ne greje uopste, imas elektronsku navlaku i resen problem kad je jako sunce.
Meni je to bas jako mocan detalj.