Policijske patrole i radari
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Re: Policijske patrole i radari
То је самоиницијативна акција часних и поштених саобраћајаца.
Боље 30 минута касније него 30 година раније.
Prave levak svuda po Srbiji.
Malo para, blizi se kraj godine.
Sent from mTalk
Malo para, blizi se kraj godine.
Sent from mTalk
-
Прави се левак свуда по Србији по налогу начелника локалне полицијске управе, а тај у НС је самоиницијативно направљен од стране тих саобраћајаца без икаквог налога начелника (могу сами то да организују без налога).
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mislis bolje 30 evra manjeПолицајац192 napisao:То је самоиницијативна акција часних и поштених саобраћајаца.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Verovatno si previse mlad vozac da bi znao sta znaci taj izraz, a misli se da je bolje 30 minuta sacekati nego 30 godina ranije zavrsiti zivot usled saobracajke.
Pohvalno je sto policija redovno vrsti kontrolu pijanstva a ne kampanjski, i treba to da radi sto cesce i da sto vise opali po dzepu i pritvoru( treznjenju u stanici) sto vise pijanih.
To je jedini i neophodan uslov da se trajnije utice na svest da kada je neko pijan ne sme ni da pomisli da sedne za volan/ na bicikl ili da se seta po ulici samostalno.
Nije poenta u jako visokim kaznama koje su zaprecene a nerealizovane jer se ne uhvate pijani vec da stalna kontrola dovede da je velika verovatnoca da pijani budu uhvaceni.
Pohvalno je sto policija redovno vrsti kontrolu pijanstva a ne kampanjski, i treba to da radi sto cesce i da sto vise opali po dzepu i pritvoru( treznjenju u stanici) sto vise pijanih.
To je jedini i neophodan uslov da se trajnije utice na svest da kada je neko pijan ne sme ni da pomisli da sedne za volan/ na bicikl ili da se seta po ulici samostalno.
Nije poenta u jako visokim kaznama koje su zaprecene a nerealizovane jer se ne uhvate pijani vec da stalna kontrola dovede da je velika verovatnoca da pijani budu uhvaceni.
- shandu90
Da ali nemam bore da to i dokazem
vozim skoro 10g, po zemlji i inostranstvu. Cepao sam i ja u pocetku auto kao paljevina najveca, i sad malo brze vozim ali mnogo bolje znam svoj auto i znam kakvi su rizici u voznji (neke licno doziveo ali bez posledica). Licno ne vidim benefite jer su ljudi sve blentaviji i neodgovorniji za volanom, mnogo vise ishitrenih reakcija i pitanje koliko su pod gasom u toku dana a ne samo nocu kad se i kontrolise. Pazi kad mi nisu dali da duvam uopste samo zato sto sam slupan auto odvezao na parking i odatle ih zvao. Tada sam imao vise srece nego pameti a od troskova jeste samo ucesce u steti.

Moje kolege dosta puta zaustavljaju, ujutru u pola 8, dok idu na posao i teraju ih da duvaju.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
Vec par dana vidjam patrolu u ustanickoj kod tehnomanije u prvcu ka gradu. I veceras su tamo.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Radar u Milutina Milankovica posle raskrsnice sa Narodnih Heroja, u smeru prema Tosinom Bunaru.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čemu ovoliki punktovi vojke/policije od Zaječara ka Staroj planini?
U svakom naselju šator i naoružani vojnik i policajac, plus dodatno ponegde usput.
Migranti? Bugari? Međedi?
U svakom naselju šator i naoružani vojnik i policajac, plus dodatno ponegde usput.
Migranti? Bugari? Međedi?

Logičan odgovor bi bio migranti, ali ko zna šta Bugari spremaju.
-
Bulgarians are into backstabbing
Шалим се, све је то због миграната. Како је почело, мени не гине КЗБ... Полако повлаче жандармерију и постављају полицајце опште намене.

Шалим се, све је то због миграната. Како је почело, мени не гине КЗБ... Полако повлаче жандармерију и постављају полицајце опште намене.
- shandu90
Zar ne salju zandare u Republiku Srpsku?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Traje to na granici neko vreme.
Ništa Bugari ne spremaju radi se u koordinaciji s njima, a cilj su migranti naravno tj nelegalan prelazak granice.
Formirane su mešovite vojno /policijske snage i zato si pedja viđao i jedne i dr zajedno. Sem pripadnika iz naših službi na našoj strani su bili i pripadnici Mađarske , Češke.
Jedan primer:http://www.mod.gov.rs/lat/10092/saopste ... cije-10092
dodatak: preduhitri me Policajac192, svaka čast za stalne provere alkoholisanosti vozača
Ništa Bugari ne spremaju radi se u koordinaciji s njima, a cilj su migranti naravno tj nelegalan prelazak granice.
Formirane su mešovite vojno /policijske snage i zato si pedja viđao i jedne i dr zajedno. Sem pripadnika iz naših službi na našoj strani su bili i pripadnici Mađarske , Češke.
Jedan primer:http://www.mod.gov.rs/lat/10092/saopste ... cije-10092
dodatak: preduhitri me Policajac192, svaka čast za stalne provere alkoholisanosti vozača

Редовна контола саобраћаја на раскрсници Тошиног бунара и Николе Добровића
Слике од 22.октобра о.г., сликао сам са трасе радова саобраћајнице УМП.
forum image hosting
click image upload
Радарска контрола на крају Булевара Милутина Миланковића тј. на уливању у Тошин бунар
Слика од 25.октобра о.г., снимио сам из 65-це.
imag
Мало даље опет на раскрсници Тошиног бунара и Николе Добровића, контола саобраћаја
upload foto
Слике од 22.октобра о.г., сликао сам са трасе радова саобраћајнице УМП.

Радарска контрола на крају Булевара Милутина Миланковића тј. на уливању у Тошин бунар
Слика од 25.октобра о.г., снимио сам из 65-це.

Мало даље опет на раскрсници Тошиног бунара и Николе Добровића, контола саобраћаја