Porsche 911 Carrera S (991)
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Porsche 911 Carrera S (991)
Ovaj kupio (najružniju) 911-cu (v996) 3.4L kao auto za zabavu:
https://www.youtube.com/watch?v=wrDgQeBejtY
https://www.youtube.com/watch?v=wrDgQeBejtY
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
slazem se za ruznocu
Ti nasi lokalni bogatasi mi izgledaju smesno kada tako tretiraju skuplje i cenjenije automobile kao neko sveto blago.Floyd napisao:Ima komšija 997 GT3 RS koji koristi samo za TD. Stoji u garaži pod ceradom a vozi ga fazon dva puta godišnje. Pored njega ima i Quattro UR (kako se to dobro čuje u leru) a za svaki dan A4 B8 3.0 TDI.
- maxer
miki_28,
Floyd živi u Švajcarskoj pa predpostavljam da o tamošnjem komšiji i priča.
Floyd živi u Švajcarskoj pa predpostavljam da o tamošnjem komšiji i priča.
E takvi su mi jadni jer zive u drzavi gde su takve stvari za uzivanje, a ne za neko jadno obozavanje i pokrivanje ceradom.maxer napisao:Floyd živi u Švajcarskoj pa predpostavljam da o tamošnjem komšiji i priča.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Njegove pare, njegova stvar. Bolje i to nego da pozira samo.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
GT3 RS je malo specifičan model. Nije baš projektovan da se vozi svaki dan po špicu.
Ne vidim nista lose u tome sto vlasnik drzi GT3RS "pod ceradom" u garazi i isteruje samo na TD na stazu.
Cak bi rekao da ga pravilno koristi upravo za ono cemu je namenjen a paznja u odrzavanju moze biti samo plus.
Pa sve i da nije bas GT3RS, vec neka obicna Carrera S.
Ako vlasniku predstavlja uzitak da ga vozi npr. samo leti vikendom (dosta cest slucaj), a tokom ostalog perioda jednostavno vodi racuna da auto bude u top stanju, pa cak i u tom vrhunskom odrzavanju vidi neko zadovoljstvo... cemu lepiti pogrdne komentare ako neko u tome uziva.
Cak bi rekao da ga pravilno koristi upravo za ono cemu je namenjen a paznja u odrzavanju moze biti samo plus.
Pa sve i da nije bas GT3RS, vec neka obicna Carrera S.
Ako vlasniku predstavlja uzitak da ga vozi npr. samo leti vikendom (dosta cest slucaj), a tokom ostalog perioda jednostavno vodi racuna da auto bude u top stanju, pa cak i u tom vrhunskom odrzavanju vidi neko zadovoljstvo... cemu lepiti pogrdne komentare ako neko u tome uziva.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ne bi mi on sedeo 364 dana godišnje pokriven pored ovakvog vremena i ovakvih planina, pa ne znam koji da je auto u pitanju. Bar 25 lepih vikenda ima godišnje, nek provoza 10-15, pa je 'isplatio' kupljeno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ne ulazim u to da li neko cuva ili ne, njegove pare njegova stvar
Ali sam generalno, ja sam kupio njega a ne on mene, treba cuvati paziti odrzavati sve to podrzavam ali zivot je previse kratak da bi sve sve cuvalo za specijane prilike. Svaki dan je specijalna prilika
Mada to nije auto za svakodnevnu civilnu voznju, ali slobodno i lepo vreme kada vec imas para mogucnosti teraj brale i uzivaj u njemu posle ce biti kasno
Ali sam generalno, ja sam kupio njega a ne on mene, treba cuvati paziti odrzavati sve to podrzavam ali zivot je previse kratak da bi sve sve cuvalo za specijane prilike. Svaki dan je specijalna prilika
Mada to nije auto za svakodnevnu civilnu voznju, ali slobodno i lepo vreme kada vec imas para mogucnosti teraj brale i uzivaj u njemu posle ce biti kasno

- maxer
https://www.youtube.com/watch?v=CXr8COPBk0A
Provozao sam se danas u 991.2 Turbo S
Ne mogu pisati neke posebne utiske posto sam se jednostavno provozao na mestu suvozaca jednu kracu relaciju, cisto sam osetio par mocnih ubrzanja.
Ali ono je stvarno zlo od auta.
Drugar ga kupio prosle nedelje i juce ga doterao u BD ali cete ga gledati po BG posto tamo zivi (crni na BG table, ne verujem da ce ih biti mnogo).
Ubrzanje uz LC do nekih 150km/h koliko smo postigli, bukvalno kao da si na rolerkosteru, nestvarno, ne znam kako drugacije da opisem recima...
Ne mogu pisati neke posebne utiske posto sam se jednostavno provozao na mestu suvozaca jednu kracu relaciju, cisto sam osetio par mocnih ubrzanja.
Ali ono je stvarno zlo od auta.
Drugar ga kupio prosle nedelje i juce ga doterao u BD ali cete ga gledati po BG posto tamo zivi (crni na BG table, ne verujem da ce ih biti mnogo).
Ubrzanje uz LC do nekih 150km/h koliko smo postigli, bukvalno kao da si na rolerkosteru, nestvarno, ne znam kako drugacije da opisem recima...
- maxer
Vidi se u više navrata na ovom videu, kako žestoko ubrza za par sekundi.
Stvarno moćno.
Stvarno moćno.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
gobline
Kada ce kraci review od zetove carrere, obicao si nam jos letos
A dobili smo samo slike
Kada ce kraci review od zetove carrere, obicao si nam jos letos

A dobili smo samo slike
Poslednja izmena od speedy stikis u 17 Okt 2016, 01:15, izmenjeno 1 put ukupno.
E pa od letos nisam vise ni sedao u nju, a i on je bas slabo vozi. Inace, prodao je belu 991 kabrio.