Nema. Prvi put sam ga kupio u Italiji pre dve godine a pre mesec dana naletim na njega u Otto's. Oni imaju brdo proizvoda za IT tržište... ne znam na koju foru.
Ja sam jeo Nutellu kad sam bio u Rimu, 'talijansku, ima drugaciji ukus nego nasa, ona mi je najlepsa. Ali ja generalno ne primecujem neku veliku razliku. Tj. ne primecujem toliko razliku izmedju Francuske, Nemacke i Poljske. Jedino Italijanska je imala nesto drugaciji (lepsi) ukus.
Nema. Prvi put sam ga kupio u Italiji pre dve godine a pre mesec dana naletim na njega u Otto's. Oni imaju brdo proizvoda za IT tržište... ne znam na koju foru.
Nasa decurlija (15 i 12 godina), rodjeni u Minhenu, ceo zivot u Nemackoj, mozes bilo sta od bilo koje firme da im doneses, ali kad stignu Najlepse Zelje i Pardon stapici sa kikirikijem, zavrsena prica, samo se to jede do god ima.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ja sam ih sakrio u spajz, inace ce klinci sve da popasu u roku od odmah (stigla baka iz KGa prekjuce sa punim koferom). Da su je na minhenskom aerodromu pitali sta ima u koferu, bilo bi ludo&nezaboravno posto je donela bukvalno skoro 20 kilograma slatkisa i slanisa iz Srbije
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac