Uzmi telefon I nazovi salon I pitaj kratko koja vam je zadnja cena za audija ili bmwa

E to je slepacki

Sada verovatno ide novi krug objasnjavanja vise clanova kako je normalno spustati cenu u trgovini

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Da, prodavcu iz auto kuće (sasvim OK) a ja pričam o odnosu fizičkih lica (nije OK).goblin napisao: Jednostavno sam trazio "zadnju cenu" na vec formirane akcijske cene.
Kako ne znam, pa ja dam svoju i naglasim da nije fiksna - kupac ponudi svoju, tako par puta i ili se nađemo na sredini ili odemo svojim putem.Scuderia napisao:Mene zivo zanima kako prodajes nesto, a nemas predstavu o ceni
Pa jbg Laki, šta piše u naslovu i pitanju iz naslova, prvih par poruka, kako je tema počelaLaki021 napisao:E to je slepacki, smarate jedan drugoga.
Oni su ioanko te sitnice uracunali u cenu. Ostaje samo pitanje da li ce neko traziti i koliko ce prodavac uspeti da eskivira davanje icega.ikac2000 napisao: Nista ne kosta da se pita i folira tu i tamo, sve dok je u granicama pristojne komunikacije.
Oglasio sam jednom Hondu Civic za 9.500 evra (cene po oglasima su bile oko 10) i pozove me momak, raspituje se za auto ali ne kao da ga bas mnogo zanima taj model vec vise radi reda. Posle minut-dva ponudi on meni 5.500.Floyd napisao:Nervira me i ciganisanje. Ako tražim 10000, naravno da ću oterati u qrac onog ko mi nudi 5000. Kapiram da svako hoće da kupi po najmanjoj mogućoj ceni ali treba biti realan.
+1dag81 napisao:Najgore od svega je po meni ponuditi cenu ispod trazene, a ne kupiti ako prodavac pristane. E za to bih tukao.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока