Mobile uploads
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Mobile uploads :)
Čekaj, čuvate je od malena ili se je sama pripitomila?
Sama dosla tu, vec mesecima se mota.
Mislim da se rodila proletos, mlada je.
Svi je po komsiluku znaju posto ide po svim dvoristima ali kod nas se stacionirala.
U dvoristu su cak postavljene neke sprave za teranje lisica, ispusta visokofrekventni zvuk i puca blic kad se pridje, boli je dupe igra se oko toga
Mislim da se rodila proletos, mlada je.
Svi je po komsiluku znaju posto ide po svim dvoristima ali kod nas se stacionirala.
U dvoristu su cak postavljene neke sprave za teranje lisica, ispusta visokofrekventni zvuk i puca blic kad se pridje, boli je dupe igra se oko toga

- maxer
Vodite računa samo da ne donese neku bolest ... to se događalo, pogotovo u Americi/Kanadi (imaju tamo i druge divlje životinje koje tako vole da se združe sa ljudima).
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
. +1 I kod nas je zabranjeno hraniti lisice. Zajebana stvar, moze besnilo da prenese, pogotovu ako imate kucne ljubimce.maxer napisao:Vodite računa samo da ne donese neku bolest ... to se događalo, pogotovo u Americi/Kanadi (imaju tamo i druge divlje životinje koje tako vole da se združe sa ljudima).
Sent from my iPhone using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
@passenger
Gledam ove slike, ovo je stvarno ludilo i skroz mi je jasno što se šetate svaki čas.
Gledam ove slike, ovo je stvarno ludilo i skroz mi je jasno što se šetate svaki čas.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
To mi je desetak minuta kolima od kuće, na jednoj slici se vidi selendra u kojoj živim.
Srećom na vreme smo bili gore. Posle pola sata naišla magla i svi koji su kasnije došli bili su uskraćeni tog pogleda. Posebno mi je žao onih koju su platili 50 chf žičaru. Mi smo naravno planinarili. Prvi put bez džukca. Za njega pauza do iduće godine.
Srećom na vreme smo bili gore. Posle pola sata naišla magla i svi koji su kasnije došli bili su uskraćeni tog pogleda. Posebno mi je žao onih koju su platili 50 chf žičaru. Mi smo naravno planinarili. Prvi put bez džukca. Za njega pauza do iduće godine.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- maxer
Da li imaš neku sliku odavde tj. šta se vidi "s one strane" (koja je nama sada nevidljiva)?

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Baš gledam tu kućicu skroz desno na slici. Mora da je neverovatan pogled odatle. Ali zato ako izađeš noću da šoraš i napraviš jedan pogrešan korak - ćao.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Nisam bio gore kod te kućice, najmanje privlačno u okolini, jer ima lepše mesto iza toga (Ebenalp). Ova strelica ti pokazuje otprilike pogled od te kućice. Pogledaj malo levo, to je antena gde sam bio juče. U daljini skroz levo se vidi jezero Bodensee, jedno od najvećih jezera u okolini:
klik za uvećanje:

Maxer, sa druge strane je provalija, put za Seealpsee, jedno od najlepših jezera koje sam video. A prekoputa je takodje planina Ebenalp (wildkirchen) na kojoj sam bio 4-5 puta, prelepo mesto. Odatle imam par slika na kojima se vidi provalija, tj. sa druge strane tih strelica gde si obeležio. Jedan korak i ode u pm

Maxer, na toj slici gde su strelice se vidi antena malo levo. To mi je iduća destinacija, ali slećede godine. Säntis, tu spavanje, pa Altman
Google earth:
imag
klik za uvećanje:

Maxer, sa druge strane je provalija, put za Seealpsee, jedno od najlepših jezera koje sam video. A prekoputa je takodje planina Ebenalp (wildkirchen) na kojoj sam bio 4-5 puta, prelepo mesto. Odatle imam par slika na kojima se vidi provalija, tj. sa druge strane tih strelica gde si obeležio. Jedan korak i ode u pm

Maxer, na toj slici gde su strelice se vidi antena malo levo. To mi je iduća destinacija, ali slećede godine. Säntis, tu spavanje, pa Altman
Google earth:

Poslednja izmena od passenger u 23 Okt 2016, 10:22, izmenjeno 1 put ukupno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ili se vraćaš kući pijan. Pogodiš koordinate, ali omašiš nadmorsku visinugrujicd napisao:Baš gledam tu kućicu skroz desno na slici. Mora da je neverovatan pogled odatle. Ali zato ako izađeš noću da šoraš i napraviš jedan pogrešan korak - ćao.

Širim haos!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jel ovo neko lovačko kuče?