Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Secam se tog njegovog posta ali covek je po men skroz realno odgovorio.
Koliko sam hvatio on radi kao fitnes isntruktor u Dubaiju gde je to verovatno jako dobro placeno, pored strucnosti i njegov licni izgled mu dodje kao preporuka i samim tim olaksava uzimanje love kako je i napisao.
Isto tako naravno da onakav izgled privlaci dosta dobrih riba... tako da je njegov post samo surovo iskren sto nekom moze da zasmeta al ne znam zbog cega.
Tako da i ovakav odgovor u ovoj temi nije na mestu, pogotovu sto predstavio par lepih satova.
Koliko sam hvatio on radi kao fitnes isntruktor u Dubaiju gde je to verovatno jako dobro placeno, pored strucnosti i njegov licni izgled mu dodje kao preporuka i samim tim olaksava uzimanje love kako je i napisao.
Isto tako naravno da onakav izgled privlaci dosta dobrih riba... tako da je njegov post samo surovo iskren sto nekom moze da zasmeta al ne znam zbog cega.
Tako da i ovakav odgovor u ovoj temi nije na mestu, pogotovu sto predstavio par lepih satova.
Gobline, da li je realno da ga branis? Aj da je to samo taj jedan post, nego svi njegovi postovi su u takvom fazonu i sa istom namerom.
Covek je verovatno najveca seljacina na forumu i ne znam zasto nije banovan prvog dana kad se registrovao, ne vidim potrebu da mu budes drveni advokat.
Covek je verovatno najveca seljacina na forumu i ne znam zasto nije banovan prvog dana kad se registrovao, ne vidim potrebu da mu budes drveni advokat.
Poslednja izmena od Laki021 u 24 Okt 2016, 14:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@goblin
Pa dobro, izgled za ribe (verovatno isto vrlo strucne u svojoj "profesiji"), a satovi za tipove i to je to - za svakog ponesto
Mada, crni se bio primio i na izgled
p.s. Nemoj me zaje*avati
Pa dobro, izgled za ribe (verovatno isto vrlo strucne u svojoj "profesiji"), a satovi za tipove i to je to - za svakog ponesto

Mada, crni se bio primio i na izgled

p.s. Nemoj me zaje*avati

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Sigurno ne zbog sata koji je simpa i retro, submariner je odlicangoblin napisao:Cemu ovakav komentar?Darko napisao:Uz taj submariner mogu da se sigurno vataju najbolje ribe i zaradi brdo love i piša po nama srbima sirotinji![]()

To je zbog pozeraja "posedovanja stvari" koji se provlaci kroz sve postove koji su sami po sebi bez ikakve svrhe i vrednosti, meni je to najblaze receno degutantno. Iako je kvalitet foruma dosta opao u poslednje vreme, forum i dalje totalno nije u tom fazonu i ne trpi takve extreme.
Nije mi namera da mu glumim advokata ali stvarno ne vidim razlog za banovanje, hejtovanje, prozivke...Laki021 napisao:Gobline, da li je realno da ga branis? Aj da je to samo taj jedan post, nego svi njegovi postovi su u takvom fazonu i sa istom namerom.
Kapiram ja sta bode oci u njegovim postovima ali ja to dozivljavam skroz drugacije. Jednostavno volim da vidim sliku i dobrog auta i sata... i sa te strane mi njegovi postovi ni najmanje ne smetaju.
Na koji nacin sve to predstavlja, jeste malo degutantno ponekad al ne obazirem se.
Svakako sam protiv ovakvih direktnih prozivki a i nisam primetio da se on prema nekome slicno obracao...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Lako je da karaš i budeš šmeker s parama, aj to radi bez love, e to je znanje 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Lako je sa Astonom ili AMG-om, sedi bate u Cee'd SW pa nadji nešto ako možeš
i montericu jaknu, da ti se ne vide ti mišići 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Da vam ja dam opel
u karavanu bar spustis sedista, u audiju pojacas muziku jer ti je kod menjaca a u opelu kako god se pomeris nesto odvalis
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- sszgo
- Pridružio se: 14 Jan 2015, 08:41
- Garaža: R1, BMW HP4, Merc CL63AMG
svi znaju sta je rola
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
amateru. U opelu sa troje vrata mi je bio najbolje. Pomerim sedita napred, oborim naslone i eto mesta za orgijeshandu90 napisao:Da vam ja dam opelu karavanu bar spustis sedista, u audiju pojacas muziku jer ti je kod menjaca a u opelu kako god se pomeris nesto odvalis

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
sszgo napisao:

Sub samo celik bajo moj 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pozdravljam što si lepo i skladno razvio mišiće, što si se stituirao, što te vole devojke... Sad bi mogao da počneš da rešavaš problem praziluka.sszgo napisao:

Sent from mTalk
Širim haos!
Cemu potreba za direktne uvrede i dalje mi nije jasno...