Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera

Post od stefanan »

shandu90 napisao:Ili jeep renegade. Jeste cudan ali ima najveci klirens u klasi.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
I meni je bio ekstra, dok nisam video onaj klip sa naglim kočenjem :kezo:
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Jbg sad :kezo:

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

21. i 22.oktobra od 9 do 19h u KIA Centru polovnih vozila u Zemunu održaće se vikend otvorenih vrata. Zainteresovanim posetiocima i kupcima biće prikazana ponuda od preko 70 proverenih polovnih vozila svih brendova. Za sve kupce koji se tokom ovog vikenda odluče za kupovinu nekog od akcijskih modela,KIA je pripremila i poklon zimske pneumatike.

Posebno ističemo izuzetnu prednost koju ostvaruju svi kupci polovnih vozila koji isto kupe u KIA Centru polovnih vozila, a to je garancija od 90 dana na kompletno vozilo bez limita kilometraže! Naravno za vozila koja su još uvek u fabričkom garantnom roku primenjuje se garantni rok koji je duži, odnosno povoljniji za kupca.

Tokom vikenda otvorenih vrata moguće je dovesti i svoje vozilo na besplatan pregled i procenu vrednosti. Osim klasične kupovine vozila, omogućeni su različiti načini kupovine po sistemu „staro za novo“, „staro za staro“ ili čak gotovinski otkup Vašeg vozila.

Detaljnije: http://blog.garaza.rs/otvorena-vrata-u- ... ih-vozila/
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Vernost se isplati! Zamenite vaš stari Fiat novim Fiat vozilom uz popust

Posebno kreiran lojalti program omogućava da svi vlasnici FIAT vozila zamene isti za novi model iz FIAT game ne opterećujući dodatno kućni budžet.

Lojalti program dodatni je bonus za sistem zamene „Staro za novo”, ukoliko se za zamenu koristi FIAT vozilo. Ponuda nije ograničena samo za vlasnike Fiat Punto Classic modela već i za ostale modele FIAT programa.

Na konkretnom primeru modela Fiat Punto, to bi značilo da vlasnik istog doveze automobil na procenu kod nekog od ovlašćenih dilera FCA Srbija; na iznos procene doda se vrednost od 1.300 evra u dinarskoj protivvrednosti kao bonus - u slučaju da je kupac odlučio da kupi FIAT TIPO sedan; ili iznos od 800 evra u protivdinarskoj vrednosti na svakom drugom FIAT modelu. Sam taj zbir dovoljan je kao učešće za kredit prilikom kupovine novog modela iz FIAT game.

Ponuda se odnosi isključivo na vlasnike FIAT vozila i važi do kraja godine.

Slika

Izvor: https://www.fiatakcija.com/fiat-loyalty/
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Al' bi mi ovako nešto leglo, ali jbg imam Punta još da otplaćujem do marta 2018. :(
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Sjajna ponuda, baš sjajna, po meni je to odličana ponuda za nekog ko želi da menja Punta za nov auto.
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Meni su ovakve ponude glupe i prekomplikovane.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Kako može biti glupo i komplikovano? Odvezeš im svoj auto i uskočiš u novi, samo nastaviš plaćati mesečnu obavezu kao i do tada. Ultra jednostavno. I nema zezanja i gubljenja vremena sa prodajom svog auta, dočekivanja, cenjkanja i slušanja dosadnih kupaca koji samo gledaju da ti dodatno spuste cenu auta. Većina vlasnika Puntića (a pogotovo onih sa početka proizvodnje kod nas) će u ovoj "bonus kombinaciji" za auto verovatno dobiti više ili u najmanju ruku isto kao kada bi ga prodavali, samo uz daleko mnogo manje nerviranja. I nastaviš voziti opet nov ali za klasu veći i dve klase bolji auto. :)

TT
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Nema pitanja, a koja je zadnja cena. :kezo:

Takođe smatram dobrom ponudom, a istovremeno je i dobar marketing. Neko ko ne vozi Fiat vidi svako malo neke pogodnosti za kupovinu, pa kad se odluči za nov auto razmišlja i o tome iako mu Fiat možda nije među prvima na listi želja.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Rade jako dobar posao na duže staze. Vezuju kupce za svoj brend i svoju servisnu mrežu. Pre nekih godinu dve dana su imali sličnu ponudu za vlasnike Punta Classic i za 500L koji je u toj varijanti koštao ako se dobro sećam 7.400€, što je zaista fantastična cena. Ja sam se zeznuo što sam uzeo kredit na 7 umesto 5 godina, ali šta je tu je, biće ovakvih ponuda sigurno još. :)

TT
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Tipo je lep auto, meni mnogo lepsi od Rapida, 301 i slicnih, svakako bi ga razmotrio kad bi uzimao auto u tom segmentu. Fiat radi dobar posao, daju odlicne ponude kako bi privukli kupce, servisi su im jeftini, automobili korektni.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Tipo sedan bi trebalo porediti sa Octaviom?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Hm, da. Mada ja mislim da je tu Octavia neprikosnovena.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Meni je tipo izmedju rapida i octavie.

@Sasa nisi razmisljao da das punta u oglas pa ti neko prevremeno zatvori kredit i tebi ostane deo za ucesce za novi auto?
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Kratak sam u takvoj računici, morao bih uleteti sa povećim učešćem što mi ne odgovara u ovom trenutku. Da ne pominjem zezanje oko prodaje.

TT
Odgovori