Renault Megane 1.2 tce 130

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Renault Megane 1.2 tce 130

Post od Heinz »

Niti putuješ na godišnji odmor test vozilom. ili po EU recimo...

Ili ova kola što su na Navaku kad je test čitalaca, nije baš svejedno.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ne kaže se džabe:
-Voziš ga k'o tuđeg
Superb III
Reactions:
Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15

Post od Superb III »

Floyd napisao:Kakav god da je, ima garanciju 5 godina :)

Uopšte ne mora da znači da se test vozila uništavaju. Ne znam kako je u SRB ali drugar što radi kod Renoa u FR ima čak i obaveze da pazi kako postupa sa test vozilom. Vozi ga kao i svoj auto.
Ne nego ga cuvaju. Daj bre budite realni test vozilo je test vozilo.Briga tebe kada ti daju kluceve od test auta dali je motor nov,dali je razradjen,dal ima postignuto radnu temperaturu,dal ima rupa na put... Nagazis ga da vidis sta auto moze.
U glavnom testiras da vidis kako auto ide a ne da tih 10-tak km brines dali ce se nesto pokvariti il ne. Auto koji je bio test vozilo i proslo 22k km ja licno bih ga kupio ako mi ga daju uz 50% popust (naravno nece ga oni toliko dati) il nikako. Dobijes garanciju? Na balkanu brate moja iskustva kazu da ti ne zatreba garancija. Moj stav je sto dalje od test vozila a za 18k eu moze se kupiti novi dizel pa da budes prvi koji ce sedne da ga vozi a ne proslo ga ko je stigao i izivljavao se ko je stignuo.

p.s. Ne znam kako je kod vas al kod nas MKD obicno daju ti kljuceve od test vozila i puste te sam da to istestiras
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Pa nisu svi neiživljene budale koji leče svoje komplekse nad autom samo zato što je tuđ.

Ja sam vozio gomilu test i zamenskih automobila, potpuno isto kao moj auto.

Ču 50%. Daj ti meni Škodu upola cene jer otkud ja znam kako si je ti vozio. To je taj rad...

Ja ti rekoh iz prve ruke kakve obaveze ima prodavac a ti naklapaš neke paušalne pretpostavke.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Floyd, budi realan.

Porsche Novi Sad - covek iz salona devojci kaze "stisni slobodno taj gas, vidi sta moze - nije tvoj".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

5 godina garancije.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Delija napisao:Floyd, budi realan.

Porsche Novi Sad - covek iz salona devojci kaze "stisni slobodno taj gas, vidi sta moze - nije tvoj".
Eto, ti na tvom autu nikad ne stisneš gas :)

A taj prodavac je očigledno neki majmun jer ja to još ni od jednog nisam čuo. Kažu oni da stisneš gas ali bez komentara "nije tvoj". Zapravo ovde ideš uglavnom sam.

Nisu automobili od papira pa da se raspadne ako se dva puta nagazi, čak i hladan.

Srbi kupuju aute sa 200k km a gade se na test vozila stara par meseci, koje dobiju 30% ispod cene... još bi neki hteli 50% popusta, kao da se radi o autu starom 5 godina sa 100k km na satu i bez garancije.

Naravno, kome nije bitna oprema koja ovaj Megane ima i motor, bolje je da uzme nov za iste pare.
Poslednja izmena od Floyd u 25 Okt 2016, 11:45, izmenjeno 4 puta ukupno.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Floyd napisao:Ja ti rekoh iz prve ruke kakve obaveze ima prodavac a ti naklapaš neke paušalne pretpostavke.
Floyde, nije problem u prodavcima/serviserima koji voze nove automobile, pa čak ni u novinarima, već u kupcima. Testiraju šta može i koliko može taj auto. Svako kome je brzina iole malo bitna, on će da ga stisne do kraja. Ja sam stiskao do kraja svaki auto koji sam testirao, jer ga često vozim tako, pa je logično da vidim gde su mu limiti. Uglavnom se svodi na nabijanje gasa, ne ulazak u krivinu sa 120. Svaki motor posle 1000 km je spreman za to neko opterećenje.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Jesi li nekad probao limite na svojoj Kia-i?

Serviseri ne voze test auto već samo jedan prodavac i potencijalni kupci.
Superb III
Reactions:

Post od Superb III »

Floyd napisao:Pa nisu svi neiživljene budale koji leče svoje komplekse nad autom samo zato što je tuđ.

Ja sam vozio gomilu test i zamenskih automobila, potpuno isto kao moj auto.

Ču 50%. Daj ti meni Škodu upola cene jer otkud ja znam kako si je ti vozio. To je taj rad...

Ja ti rekoh iz prve ruke kakve obaveze ima prodavac a ti naklapaš neke paušalne pretpostavke.
Dodji dacu ti je za 50%.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Ne zanima me Škoda ali eto, nekom možda bude interesantna tvoja ponuda... pod uslovom da nije stariji od 6 meseci.
Superb III
Reactions:

Post od Superb III »

passenger napisao:
Floyd napisao:Ja ti rekoh iz prve ruke kakve obaveze ima prodavac a ti naklapaš neke paušalne pretpostavke.
Floyde, nije problem u prodavcima/serviserima koji voze nove automobile, pa čak ni u novinarima, već u kupcima. Testiraju šta može i koliko može taj auto. Svako kome je brzina iole malo bitna, on će da ga stisne do kraja. Ja sam stiskao do kraja svaki auto koji sam testirao, jer ga često vozim tako, pa je logično da vidim gde su mu limiti. Uglavnom se svodi na nabijanje gasa, ne ulazak u krivinu sa 120. Svaki motor posle 1000 km je spreman za to neko opterećenje.
:plusone:
Aleluja brate !
Superb III
Reactions:

Post od Superb III »

Floyd napisao:Ne zanima me Škoda ali eto, nekom možda bude interesantna tvoja ponuda... pod uslovom da nije stariji od 6 meseci.
Ti imas neki problem ocigledno.

Ajde ja da ti kupim tvoj BMW za 50% moze? Po ceni ti koji si kupio.
Mada iskreno mi ne treba X5.
Poslednja izmena od Superb III u 25 Okt 2016, 11:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

:kezo:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Lepo ti je rekao, ima smisla.
Ti bi drugom dao max 50% a za svoje bi trazio 80%, ko je tu nerealan?
Odgovori