Moj auto nije test vozilo. Niti je na prodazbi. Ja bi pre kupio auto od tebe licno sa 100k km nego test vozilo sa 22k km ,jel ti jasno sta hocu da kazem il je previse za vas dvajca da razumete?Laki021 napisao:Lepo ti je rekao, ima smisla.
Ti bi drugom dao max 50% a za svoje bi trazio 80%, ko je tu nerealan?
Renault Megane 1.2 tce 130
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Poslednja izmena od Superb III u 25 Okt 2016, 11:57, izmenjeno 1 put ukupno.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Probao sam.Floyd napisao:Jesi li nekad probao limite na svojoj Kia-i?
Serviseri ne voze test auto već samo jedan prodavac i potencijalni kupci.
Voze, Mazdu 3 koja je testni/zamenski auto vozi serviser, radnik, mehaničar.
Kako si testirao Ghibli, ispod 2500 rpm si ga vozio? Pa ne sumnjam da si uleteo samo u mestu par puta u crveno, kamoli ubrzanje. Zašto si onda različit od nas koji teramo druge automobile u crveno pri testiranju?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
Delija napisao:Floyd, budi realan.
Porsche Novi Sad - covek iz salona devojci kaze "stisni slobodno taj gas, vidi sta moze - nije tvoj".

-
passenger napisao:Probao sam.Floyd napisao:Jesi li nekad probao limite na svojoj Kia-i?
Serviseri ne voze test auto već samo jedan prodavac i potencijalni kupci.
Voze, Mazdu 3 koja je testni/zamenski auto vozi serviser, radnik, mehaničar.
Kako si testirao Ghibli, ispod 2500 rpm si ga vozio? Pa ne sumnjam da si uleteo samo u mestu par puta u crveno, kamoli ubrzanje. Zašto si onda različit od nas koji teramo druge automobile u crveno pri testiranju?

Al cuj "Svajcarci" se loze na reno pa ako im kazes da test vozilo nije dobro isto kao da si ih opsovao

da je automatik i da ona koza na sedistima nije kao kod intense, nego kao kod kadjara (sto mozda i jeste ispunjeno) bio bi mi zanimljivDarko napisao:@petarboj ovaj primerak ti nije interesantan?

ali nekako, dati 18k za megana... ne znam da li sam toliko hrabar

Nije mi jasno, koliko znam ti mozes biti neki manijak koji ga je svih 25 000 vozio nenormalno, ovde sa test vozilom znas da je barem velika vecina vozila auto primereno.Superb III napisao:Moj auto nije test vozilo. Ja bi pre kupio auto od tebe licno sa 100k km nego test vozilo sa 22k km ,jel ti jasno sta hocu da kazem il je previse za vas dvajca da razumete?Laki021 napisao:Lepo ti je rekao, ima smisla.
Neverovatno je kako je ljudima nemoguce udovoljiti, u temi zanimljivi oglasi neko se (ne znam ko da ne trazim sada) za isti ovaj auto smejao kako mu je cena vec pala za cetvrtinu samo zato sto ima 20 000km i test vozilo je. U fazonu pa taj nece nsita vredeti sa 100 000 i standardno Reno djubre ne drzi cenu. Sada je ovde isti taj auto preskup i u principu ako ga ne poklone dzabe ne vredi ga ni razmatrati.
ne znam, meni je megane super kupovina za do nekih 15k. preko toga (tipa ovih 18.5k) mi se cini da bi se moglo naci i nesto bolje. ajde da kazem da kada bi mogao da ga uzmem za jedno 16.5k sa onih 10k beskamatnog mozda bi mu i progledao kroz prste nedostatak automatika. ali samo mozda
znam, nerealan sam 

-
Tacno moguce je da sam manijak koji ga gazio 25k km. Al moguce i da nisam. To sto tebi nije jasno ocito ti ne mogu pomoci ja. Glupo je da ti ponavljam da je test vozilo test vozilo i da ga svi gaze.Odakle samo znas kako ga svi voze dal ga gaze il ne samo da mi je znati. Posebno jer najcesto se test voznje rade i bez pridruzbe. Najmanje 500-700 ljudi ga "prodju" sto od personal sto od "kupce" pa ako ti ne smeta eto imas lep popust od 30% salji novac u SRB i kupi ga sta cekas? Imaces tvoj omiljen auto za malo para.Laki021 napisao:Nije mi jasno, koliko znam ti mozes biti neki manijak koji ga je svih 25 000 vozio nenormalno, ovde sa test vozilom znas da je barem velika vecina vozila auto primereno.Superb III napisao:Moj auto nije test vozilo. Ja bi pre kupio auto od tebe licno sa 100k km nego test vozilo sa 22k km ,jel ti jasno sta hocu da kazem il je previse za vas dvajca da razumete?Laki021 napisao:Lepo ti je rekao, ima smisla.
Neverovatno je kako je ljudima nemoguce udovoljiti, u temi zanimljivi oglasi neko se (ne znam ko da ne trazim sada) za isti ovaj auto smejao kako mu je cena vec pala za cetvrtinu samo zato sto ima 20 000km i test vozilo je. U fazonu pa taj nece nsita vredeti sa 100 000 i standardno Reno djubre ne drzi cenu. Sada je ovde isti taj auto preskup i u principu ako ga ne poklone dzabe ne vredi ga ni razmatrati.
Poslednja izmena od Superb III u 25 Okt 2016, 12:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Floyd napisao:Pa nisu svi neiživljene budale koji leče svoje komplekse nad autom samo zato što je tuđ.
Ja sam vozio gomilu test i zamenskih automobila, potpuno isto kao moj auto.
Ču 50%. Daj ti meni Škodu upola cene jer otkud ja znam kako si je ti vozio. To je taj rad...
Ja ti rekoh iz prve ruke kakve obaveze ima prodavac a ti naklapaš neke paušalne pretpostavke.

A ostali koji bi se bahatili jer nije njihov, su copy-paste ovdašnje vlasti, a prvi su da im prigovore.
Kakav narod, takva vlast.
Imati meru u svemu, naročito u ponašanju je zaboravljena kategorija.
Tudje, čuvati bolje od svoga, takodje.
Poslednja izmena od aviator u 25 Okt 2016, 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako smatraš da ne vredi više od 15k, onda tebi ta oprema očigledno nije ni potrebna.petarboj napisao:ne znam, meni je megane super kupovina za do nekih 15k. preko toga (tipa ovih 18.5k) mi se cini da bi se moglo naci i nesto bolje. ajde da kazem da kada bi mogao da ga uzmem za jedno 16.5k sa onih 10k beskamatnog mozda bi mu i progledao kroz prste nedostatak automatika. ali samo mozdaznam, nerealan sam
Sve ovo što pišete ima smisla ako se kupuje auto koji će da se vozi 10-15 godjna. U tom slučaju je bolje uzeti nov. Onaj ko kupi auto da ga vozi 3-4 godine, manje će izgubiti sa test modelom i to je sva računica... a garancija je tu svo vreme da pokrije vanredne kvarove.
Ja sam X5 uzeo test samo zato što nisam bio siguran da ću taj auto voziti duže tj. da će mi odgovarati tako veliki auto. U tom slučaju mi više odgovara da najveći gubitak cene (kad se istera iz salona) snosi neko drugi. S'tim da je moj bio službeni auto prodavca mesec dana i 4000 km... čovek putuje svaki dana 150km do posla i nazad a jedan vikend je bio i kod mene, kad sam napravio 300 km.
Mada ne bih bežao ni od ovog Megana... ne bih mogao da vozim klot auto samo da bi prvi prdnuo u njega, nema šanse. Kome ne smeta, jasno je šta je bolja opcija.
Poslednja izmena od Floyd u 25 Okt 2016, 12:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jbg, Laki, dovoljno je da udjes u 99% test vozila kod nas (a bogami i u Holandiji sam isto to video nedavno!) i da vidis kako su isutirani "dzepovi" u vratima (to ne moze ni da se opere vise jer je izgrebano), srednji tunel i slicno i to ti dovoljno govori koliko o tome vozaci tih auta vode racuna.Laki021 napisao:Nije mi jasno, koliko znam ti mozes biti neki manijak koji ga je svih 25 000 vozio nenormalno, ovde sa test vozilom znas da je barem velika vecina vozila auto primereno.
Neka porodica je pre nas "gledala" Megane - ja bih stoku izbacio iz salona naglavacke u momentu, dok prodavac, sta ce, cuti i gleda koji su to bahati pajseri. A to nije ni test vozilo - iliti nije preslo ni 1 km u test voznji - sta ocekivati od auta nakon 10k km?

Sa automatikom jos i ne mogu da siluju menjac i kvacilo, ali manuelnom menjacu sta rade...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa odes pa vidis jel isutiran auto ili nije, ne kupujes ga na nevidjeno.
-
Floyd napisao:Ako smatraš da ne vredi više od 15k, onda tebi ta oprema očigledno nije ni potrebna.petarboj napisao:ne znam, meni je megane super kupovina za do nekih 15k. preko toga (tipa ovih 18.5k) mi se cini da bi se moglo naci i nesto bolje. ajde da kazem da kada bi mogao da ga uzmem za jedno 16.5k sa onih 10k beskamatnog mozda bi mu i progledao kroz prste nedostatak automatika. ali samo mozdaznam, nerealan sam
Sve ovo što pišete ima smisla ako se kupuje auto koji će da se vozi 10-15 godjna. U tom slučaju je bolje uzeti nov. Onaj ko kupi auto da ga vozi 3-4 godine, manje će izgubiti sa test modelom i to je sva računica... a garancija je tu svo vreme da pokrije vanredne kvarove.
Ja sam X5 uzeo test samo zato što nisam bio siguran da ću taj auto voziti duže tj. da će mi odgovarati tako veliki auto. U tom slučaju mi više odgovara da najveći gubitak cene (kad se istera iz salona) snosi neko drugi. S'tim da je moj bio službeni auto prodavca mesec dana i 4000 km... čovek putuje svaki dana 150km do posla i nazad a jedan vikend je bio i kod mene, kad sam napravio 300 km.
Mada ne bih bežao ni od ovog Megana... ne bih mogao da vozim klot auto samo da bi prvi prdnuo u njega, nema šanse. Kome ne smeta, jasno je šta je bolja opcija.

Moja Alfa je bila u vlasništvu Hertz-a pa jedne žene. Zato sam menjao kvačilo i zamajac na 90k kmDelija napisao:Sa automatikom jos i ne mogu da siluju menjac i kvacilo, ali manuelnom menjacu sta rade...

Makedonac, šta je smešno?